15. tammikuuta 2015

Elodie Details alevinkki!

 Järki ja tunteet taistelee täällä juuri! Huomasin nimittäin, että Elodie Detailsin hoitolaukku olisi nyt Campadrella hyvässä alessa! Oli siellä muitakin tuotteita mm. peittoja 15€:lla ja unipusseja 25€:lla, mutta niille meillä ei ole tarvetta. Tuo hoitolaukku vaan jäi kummittelemaan sillä oma mustani on ollut niin hyväksi todettu ja rakastettu, mutta kahva hajoaa hetkenä minä hyvänsä eikä 59€ ole enää tosiaankaan paha hinta.

Campadre on siis pohjoismainen shoppailukerho, johon liittymällä saa päivittäin hyviä tarjouksia. Itse en ole aikoihin mitään ostanut, mutta joskus olen kotiuttanut mm. Boobin imetysvaatteita ja Popin ulkohousut sekä muistaakseni parit kengätkin.Toimitusajat ovat kyllä varsin pitkiä. Tarjouksia on myös naisille, miehille ja kotiin eli ihan pelkkä lastenmaailmassa pyörivä juttu tämä ei ole. Jos kiinnostuit voit halutessasi liittyä esim. vihjelinkistäni, tästä. Jäsenyys ei velvoita mihinkään.

 Mutta tuo hoitolaukku, voi tuskanhiki sentään! Jatkan täällä aamutoimien lomassa taistelua itseni kanssa :)

2 kommenttia:

  1. Tämä on tosi kaunis laukku.. :) Meilläkin olisi tarve uudelle laukulle ja tämä ihanuus kelpaisi kyllä minulle! Mietin kuitenkin, että millä ihmeen lahjonnalla saisin mieheni kantamaan tätä laukkua? Kun koko perhe on liikkeellä, vaipanvaihtohommiin joutuisi aina itse... Yksi ystäväni osti tosin miehelleen oman hoitolaukun. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miehillehän on tosiaan nykyään myös kivoja hoitolaukkuja! Meillä mies on kyllä napannut melko kiltisti rattaista nykyisenkin hoitolaukun naisellisuudestaan huolimatta mukaansa ja kiireesti juossut lapsen kanssa vaipanvaihtopuuhiin. Tosin saattaa aina mumista itsekseen mihin kaikkeen hän joutuukaan :D

      Poista