6. marraskuuta 2014

Voihan ihmetys!

 Oltiin juuri päästy turvallisesti kotiin ja istuimme ruokapöydässä, kun pienin näki jotain kovin ihmeellistä. Taivaalta ei satanut vettä vaan jotain valkoista! Lumeksi sitä isommat sisarukset kutsuivat. Puettiin ruuan jälkeen takit päälle ja käytiin ihmettelemässä tätä valkoista leijailevaa sadetta pikaisesti lähempää.

  Voi niitä ensimmäisiä ihmetyksen ilmeitä ja sitä riemua joka ihmetyksen jälkeen pienen kasvoille ilmaantui! Sainkin mahtavia kuvia, joista voisi ajatella vaikka joulukortteja tehdä :)
 Itse en lasten kanssa kilpaa hihkunut, mutta kyllähän valkoinen maa toisi tullessaan myös hieman valoa. Taitaa tämä riemu kyllä jäädä kovin lyhytaikaiseksi sillä plussan puolelle ollaan kovaa vauhtia menossa. Lapsen aitoa ihmetystä ja iloa ei onneksi vesisadekaan mukanaan kuitenkaan vie :)

4 kommenttia:

 1. Voi hämmästyksen suloisuutta kun kaikki on niin uutta ja ihmeellistä. :) Ja ihana tuo takki. Tai haalari. Kumpi ikinä onkaan, tykkään kuosista ja väreistä. Kivan olonen tää sun blogi, ekaa keraa eksyin paikalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :)

   Pienet osaavat olla tunteissaan niin ihanan aitoja. Kuinka meille aikuisille niin tavallinen asia voikaan olla niin hämmästyttävän ihmeellistä! Takki on Racoonin ja tähtihulluna en vaan voinut jättää ostamatta hyvällä alella :)

   Poista
  2. Joo lapset reagoi niin ihanan aidosti kaikkeen. :) Pakko oli käydä (tähtihulluna myöskin) kurkkimassa Racoonin sivuilla, vielä toistaseks sentää sain hillittyä itteni enkä tilannu mitää, mut antaas kattoo ni joku kaunis päivä voi tilaus lähtee vetämää... :)

   Poista
  3. Kohtahan alkaa aletkin joten silloin on hyvä tilata ;)

   Poista