12. marraskuuta 2014

Vielä yhdet farkut ja muutamat sukkahousut

 Tämän postauksen jälkeen lupaan jättää Pikkutäryn farkut ja pienimmän sukkahousut blogin puolella ainakin toistaiseksi unholaan. Ja lupaan myös etten hetkeen lähetä miestä työreissullaan edes tällaisille pikaisille vaateostoksille vaikkei hänen ostoksissa mitään vikaa olekaan. Eilen siis mies kotiutuessaan toi tullessaan hajonneiden farkkujen tilalle uudet ja parit sukkahousut lisää. Pikkutäryn kulutusikä on ilmeisesti alkanut sillä sai syksyllä ostetut farkkunsa polvista niin puhki ettei edes paikka auttaisi! Pelolla odotan millaisella tahdilla tästä lähtien joudun housuja ostamaan.

 Mies olikin tehnyt hyvän valinnan näille viileämmille keleille. Näissä housuissa kun on ihoa vasten ihanan pehmeä vuori eivätkä silti ole yhtään jäykän oloiset!

  Malli on laittamassa mökkiä talviteloille joten sovittaminen on vielä jäänyt. Vyötäröltä löytyy kuitenkin Name it:lle tyypilliseen tapaan kiristyskuminauha eli eiköhän nämä saada jalassa pysymään :)

 Pyysin miestä tuomaan myös yhdet tai kahdet Falken sukkikset. Toi sitten yhteensä neljät, joista tuplapakkaus Name it:n, sillä autofani kuulemma tarvitsi miehekkäämmät autosukkiksetkin.
 Name it:n tuplapakkaus maksaa pyöristettynä 12€ ja sillä rahalla ei saa edes yksiä Falken sukkiksia. Yhtään käyttökertaa tai pesuahan ei näille ole vielä tullut, mutta jo käsituntuman perusteella sanoisin kalliimpien olevan kyllä myös huomattavasti laadukkaammat. Tuplapakkauksessa olevat eivät vaikuta edes yhtä hyville kuin edustamansa merkin edelliset meillä olleet puuvillaiset. Toki toivon olevani väärässä! Pienimmän mielipidehän on ettei muut kuin automalli ole tosiaankaan kivoja.  Autoja pitäisikin hänellä nykyään olla vaatteet täynnä ja nukkumaan käydessä sänkyyn yrittää myös kaksi pienen pientä kourallista ajoneuvoja.

  Nyt kiireesti muihin puuhiin ja kahville ennen kuin meillä taas pöristään kilpaa iltaan asti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti