22. marraskuuta 2014

Lahjaideoita 1-3 vuotiaille

 Hetken mietin mihin ikähaarukkaan seuraavat lahjaideat kokoaisin. 1-vuotias kun on kehityksessä kuitenkin toisella tasolla kuin 3-vuotias. Nämä ideat menevät mielestäni kuitenkin hyvin tähän ikähaarukkaan ja ovat melko pitkäikäisiä.


  Pienet tykkäävät kuljetella omia laukkujaan ja reppu kulkee kätevästi selässä. Toimii myös kerhoiässä! Kasseissa ja repuissa vaihtoehtoja riittää pienille prinsessoille ja touhukkaille pikkumiehille. Elodie Detailsin reppu 49,9€ Skidistä.

Uusilla eväspulloilla ja -laatikoilla on mukava tehdä koko perheen retkiä. Beatrix NY:n pullo pitää juoman talvella lämpöisenä ja eväslaatikossa eväät säilyvät hyvinä kesähelteilläkin. Pullo 24,6€ ja laatikko 29,5€ Babyshopista

 Tai mitäs jos joulupukki toisikin säästöpossun jota olisi hieman jo ruokittu? Säästäähän voisi vaikka polkupyörään, joka talvella tuntuu hassulle lahjalle. Maxi Norsu 26€ ja Medi Norsu 6€ Finnish design shop

 Taskulamppu on oiva peli pimeässä kulkiessa ja lampulla saa mukavia leikkejäkin aikaan. Hintahaarukkaa ja valikoimaa löytyy vaikka kuinka. Entä mitä jos hankkisit yövalon ja taskulampun samassa pakkauksessa? Taskulampun voisi napata yöllä mukaan jos hätä iskee ja yövalo toisi tarvittaessa pientä turvaa. Yövalo/taskulamppu 28,9€ Lauran lastentarvike.

 Leluista löytyykin valtavasti lapsen mieleen olevia lahjoja. Keittiöleikeistä tykkäävät niin tytöt kuin pojatkin ja Brion hella (39,9€ Stockmann) on jo klassikko. Muistaakseni viikonlopun ajan Stockmannin kanta-asiakkaat saavat lasten vaatteista ja leluista 20% alea ;)

 1-vuotiaat eivät vielä pelaille, mutta 2-vuotiaita pelit voivat jo kiinnostaakin. Hyviä ensipelejä on useita kuten esim. Haban Hedelmätarha 26,95€ Prisma. Pelin kautta voi opetella niin hedelmiä, värejä kuin motorisia taitojakin eikä kukaan kiellä pelillä 1-vuotiaan kanssa leikkimästä  'sulle mulle'-peliä vaikkei sääntöjen mukainen pelaaminen onnistuisikaan.

 Hyviä leluja olisi vaikka kuinka paljon. Legoja, Fisher pricen leluja jne. vaan tähän viimeiseksi päätyi yksi meidän lasten suosikeista; Brion junarata. Aloituspakkauksia löytyy jos jonkinlaista ja sarjaa on helppo kasvattaa. Radan rakentamiseen pienimmät toki tarvitsevat apua, mutta kyllä meidän minimieskin jo junalla rataa pitkin ajelee. Tosin toisinaan hänestä on niin paljon mukavampi rikkoa ja kasauttaa rata uudestaan ja uudestaan. Kuvan pakkaus 59,9€ Lekmeriltä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti