1. marraskuuta 2014

Pyhäinpäivä

 Pyhäinpäivä alkaa kääntyä iltaan ja saan ehkä pian huokaista helpotuksesta. Mistään rauhallisesta päivästä ei ole ollut kyse sillä ollaan vaalittu perinteitä ajelemalla lähimmille hautausmaille, käyty mummon lihapatojen ääressä ja hieman juhlittu kotona halloweenia.

  Lounaaksi Tellu teki hämähäkkejä. Muistin napata kuvan viimeisestä yksilöstä juuri ennen kuin pienin nappasi sen suuhunsa. Nakkeja meillä syödään harvoin, mutta tähän päivään ja kiireeseen ne sopivat hyvin. Hämähäkkien kanssa tarjottu salaatti löytyi pienimmän osalta mahan sijasta heitettynä lattialle. Nakit oli tällä kertaa paljon parempia kuin salaatti.
  Illalla kotiin tuli pimeys ja hurjat hahmot valtasivat olohuoneen. Saunan jälkeen on vielä luvassa herkuttelua sipseillä ja karkeilla.
 Mummo oli ostanut isommille lapsille karkin sijasta pyörivät valohahmot. Pienin menetti hermot kun hänelle ei ollut kuin rusinakoppa. Onhan nuo pimeässä ihmeellisiä! Ihmeen hyvin on patteritkin kestäneet sillä näitähän on pitänyt koko päivän pyöritellä niin valoisassa kuin wc:n pimeydessäkin :)

 Kuinka muiden päivä on sujunut? Hurjan hauskaa viikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti