5. marraskuuta 2014

Talvitakki pienimmälle?

 Vaatimattoman 16 tunnin unosten ja lehtikasan kanssa vietetyn rauhallisen aamun jälkeen tajusin ettei meidän pienimmälle taida olla talvitakkia. Tai jemmasta pitäisi kyllä löytyä joko kokoa 74 tai 80 oleva Cupcake (nykyinen Racoon), mutta myönnän haluavani Jyrälle ehkä jotain uutta ja omaa. Kiitos koneenvaltaaja-miehelleni pikaisesti ehdin katsastaa muutaman paikan.

Babyshopista löytyi Mini Rodini...

sekä Didriksons
 Onko Mini rodinin 80/86 kuitenkin vielä liian reilu? Vai ovatko nämä tämän talven takit kuinka pientä kokoa? Vaikka haalari meillä onkin kokoa 80 niin pitäisikö takin kuitenkin olla vielä koossa 74? Pojalla kun  kuitenkin on pituutta vaan juuri himpun yli 70cm.

Reimalta löytyisi kumpaakin kokoa. Jos haluaisi niin tämähän olisi lähes kuin Pikkutäryn takki
 Vinkata saa myös muista pienille tarkoitetuista kivoista talvitakeista! Meillä tosiaan ihana mies antoi mulle vapaapäivän, mutta se myös tarkoittaa hänen tekevän etätöitä tässä koneella. Virtapiikistä huolimatta en siis pääse toteuttamaan koneelle asti kaikkia mahtavia ideoita ainakaan tänään. Toisaalta en edes muista milloin viimeksi on näin mahtava olo ollut, joten taidan painua takaisin laiskottelemaan ennen kuin paluu arkeen yöllä taas alkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti