18. marraskuuta 2014

Pitäkäähän itsestänne huolta ja joulukalenteri etsii omistajaa

 Kun kantaa lasta lähes vuorokauden ympäri reilun vuoden ajan ja suorittaa nukkumisen lähinnä keinutuolissa niin ei liene ihme jos lihakset hieman jumittaa? Tai nythän tuo kannettava jo paljon juokseekin ja on kannettavana vain kun hänellä on paha olla. Ikäisiään huomattavasti enemmän kuitenkin. Manduca on ollut ahkerassa käytössä kantamista helpottamassa vaan aina sekään ei ole ollut käsillä. Mies on ehdottanut hierojalla käyntiä pitkään mainitessani lieviä oireita, mutta luottohierojani lopetettua en ole pystynyt menemään. Syitä miksi näin hölmö olen ollut on pitkäksi tarinaksi asti, joten totean vain olkaa viisaampia kuin minä! Nyt nimittäin kärsitään ja kovasti miettien millä ihmeellä pyöritän tässä vielä yksin arkeakin?! Hierojan lisäksi siis suosittelen myös esim. 'keppijumppaa' ja lapoihin sekä rintalihaksiin vaikuttavia liikkeitä.

 Kärsiessäni täällä yksi joulukalenteri etsisi omistajaa. Puuttuuko joltakin kuvakalenteri? Uutta kuvaa en nyt jaksanut alkaa ottamaan, mutta tarjolla olisi toinen näistä jo aikaisemminkin blogissa vilahtaneista.
 Valita saa mieleisensä ja jos tahtojia ilmaantuu useampia (en tiedä miten kärsin tässä koneella lähipäivinä istua) niin arvotaan sitten sunnuntaina yksi onnekas niin ehtii ensi viikolla perille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti