26. marraskuuta 2014

Lahjaideoita 3-6 vuotiaille

 Jo kolmevuotiaana lapsilla joululahjatoiveita riittää, mutta suurin osa niistä taitaa olla lelupuolta. Kaikki eivät haluaisi lapsille kuitenkaan jättimäistä leluvuorta vaan etsivät lahjaksi jotain muuta. Vaihtoehtona vaatteille ja kirjoille kokosin univelan hidastuttamalla aivotyöskentelyllä vihdoin muutaman muun vinkin.
 1. Haban muotonaulaus on hurjan kiva juttu! Tämä työmaapakkaus löytyy ihan Citymarketista 19,95€, mutta näitä on paljon erilaisia pakkauksia. Esim. Tevellan sivuilta löytyy useampia ja tytöillekin kivoja vaihtoehtoja.

2. Brion Builder-sarja saattaa mennä lelujen puolelle. Moottoripyöräsetti 19.90€ Jollyroomista mutta näitähän on paljon erilaisia sekä ihan vaan luovuuteen kannustavia osapakkauksia. Ikäsuositus näissä kaikissa taitaa olla 5+, mutta Pikkutäry on jo varmaan vuoden näillä rakentanut.

3. Vaihtoehto vaatteille pehmeäksi paketiksi voisi olla esim. Ferm Livingin tyynyt. Mr. Large Robot 32,20€ Finnish Design Shop

4. Pelien parissa on mukava viettää koko perheen kanssa aikaa.  Ellei lahjansaajan jo olemassa olevista peleistä ole tietoa, voisi hyvä vaihtoehto olla vuoden 2014 lastenpeli Lumottu torni 22,95€ Prisma.

5. Ainakin meillä lapset rakastavat puuhailla. Olisiko siis ideaa koota puuhapaketti tai ostaa sellainen? Play-Dohin muovailuvahoista on meillä tykätty ja niitä saa kivoina pakkauksinakin. Esim. jäätelökone 37,90€ Lekmeristä. Pikkupiirtäjän ja pikkumaalarin puuhapaketit (30€/kpl) löysin Mannerista. Siellä oli myös muita valmiita paketteja joita löytyy täältä.

6. Stigan SnowKick Bike on siitä mahtava potkulauta, että se toimii täällä maallakin jos vain lunta sataa. Tämä lahja kannattaakin ehkä hankkia vasta jos valkoinen lumikerros on varma juttu ettei käy kuin meidän nuorimmaisen viime vuotiselle joululahjalle; pulkka pääsi käyttöön vasta viime viikolla. Muutama vuosi sitten etsittiin tätä Tellulle joululahjaksi kissojen ja koirien kanssa, mutta nyt potkulauta löytyy esim. Jollyroomista nyt tarjoushintaan.31,90€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti