19. marraskuuta 2014

Joululahjaideoita alle vuoden vanhalle

 Joulu tekee tuloaan ja monet miettivät lahjaideoita. Meidän perheellämme on tänä vuonna muistettavien ikähaarukka 0-95v. eli lähes koko elämän kirjo! Näitä vinkkejä tulee mahdollisesti myöhemmin ikähaarukoittain lisää, mutta tähän on koottuna siis alle vuoden vanhalle ideoita. Vaatteita, pussilakanoita tai kirjoja en nyt mukaan ottanut, vaikka varmasti mieluisia lahjoja olisivat nekin.

1. Kalevalan korun joulukoristemalliston tämän vuoden koriste (27€) kantaa nimeä suojelus. Ehkä tästä jäisi arvonsa säilyttävä muisto ensimmäisestä joulusta jota pieni ei tietenkään muuten muista?

2. Peittoon on mukava kääriytyä ja siitä on iloa myös lapsen kasvaessa. Papun Metsänpoikanen peittoa saa esim. Harakanpesästä 49€. Myös muita ihania peittoja löytyy vaikka kuinka paljon!

3. Ruokalaput ja tuttiketjut ovat käytännöllisiä lahjoja pienille eikä haittaa vaikka lapsi saisi useammankin. Elodie Detailsin ruokalappu ja tuttiketju 9,9€/kpl esim Skidistä

4. Suloinen Aarrekidin pöllö 36,5€. Näistä tykkää myös isommatkin lapset!

5. Lasten astiastoja löytyy moneen makuun ja ovat myös pitkäikäisiä käytössä. Marimekon Oiva/Huhuli 54€

6. Brion lelut ovat kestäviä ja näistä tykkää meillä myös vanhemmat. Valinnanvaraa löytyy joten varmasti jokaiselle löytyy mieluinen. Kuvan panda-pinoamislelu 19,9€ Stockmann 

7. Ihastuttava Sophie-kirahvi 22,9€ myöskin Stockmannilta, mutta löytyyhän näitä suloisuuksia monesta muustakin paikasta.

 Itse viime vuonna pienen vauvan vanhempana pidin juuri niistä muista kuin lelulahjoista. Pieni lapsi kun ei niin kovin paljon leluja tarvitse ja niitä meiltä löytyi kyllä aikamoinen kasa ennestäänkin. Brion lelut ovat kyllä poikkeus sillä niitä ei vaan mielestäni voi olla liikaa kunhan ei montaan samanlaista ole.

 Millaisia lahjoja muut suosivat aivan pienimmille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti