30. syyskuuta 2015

Söin taas sanani?

 Duplot ja Legot ylipäätään ovat hurjan kivoja leluja! Niistä tykkää niin lapset kuin vanhemmatkin ja aina niitä löytyy myös lasten lahjatoiveista. Kun kaksi kertaa vuodessa vuodesta toiseen lapsi saa lahjaksi useamman Legopaketin, alkaa kokoelma olemaan melkoinen, etenkin kun määrän kertaa vielä kolmella lapsella. Olenkin lapsille vannonut ettei vanhemmat osta enää yhtään minkäänlaista Legopakettia.
 Kirpputorilla tuli vastaan mielestäni mahtava löytö. Vanhoja Duploukkoja pussin täydeltä ja hintaa vain kaksi euroa! Arvatenkin ukot kotiutuivat meille ja Onnikin oli aivan myyty. Tulikohan taas syötyä sanat vaikka eihän nämä missään paketissa tullut?! Eikös pussi nyt ole aivan eriasia kuin paketti :D

 Hauskaa illanjatkoa!

4 kommenttia:

 1. Noihan on löytö! Mulla oli lapsena näitä :) Ihania! Mikähän meidän lapsia vaivaa, mä rakastan legoja ja ostaisin niitä aina mut eihän noi jaksa kiinnostua enää... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin, etenkin kuin tosi moni oli vieläpä hurjan hyvässä kunnossa! Tuo musta koira? oli pienenä mun lemppari ja jossain vaiheessa harmittelin kun omat duplot on annettu multa kysymättä suvussa eteenpäin.

   Jokaisella on omat kiinnostuksen kohteet ja toisilla ne vaan on jotain muuta kuin Legot :) Meillä Pikkutäry rakentaa aina ensin paketin ohjeen mukaan, mutta tykkää hurjasti tehdä omia rakennelmiaan tai sitten Lego-kirjojen ohjeilla. Tellu kasaa kerran valmiiksi ja sitten vain leikkii niillä valmiilla ja Onnista ei vielä tiedä. Nää ukot ja Duplo-ajoneuvot on Onnilla suurimmassa käytössä, mutta rakentelee hän joskus jotain talojen tapaisiakin :)

   Poista
 2. Oi mitä ihanuuksia!!! :) <3 Ja voi omia lapsuusmuistoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Tuo iso alusta ja nuo ukot vei kyllä niiiin lapsuuteen. Mä rakastin leikkiä noilla tyypeillä ja rakennella niille kotia :)

   Poista