4. syyskuuta 2015

Ensimmäiset talvivarusteet

 Blogia pidempään seuranneet saavat nyt hieraista silmiään! Mattimyöhäisellä on jo talvivarustus pitkällä! Osittain tästä saadaan kyllä kiittää ihanaa mummoa, joka osti tämän ensimmäisen setin Onnille syntymäpäivälahjaksi. Pian esiteltävän setin lisäksi Onnille on ainakin alkutalveen viime vuoden harmaa Reimatec-haalari kokoa 86 sekä viime talven alesta jemmattu Molon haalari koossa 92. Lisäksi jemmasta löytyy vielä molemmassa koossa Pikkutäryn vanhoja eli alkaa tuntumaan jo pienoisille talviövereille. Enää vain takki, asusteet ja toiset kengät puuttuu!
 Tuulisella säällä tämän haalarin kuvaaminen oli haastavaa. Yritin puuliiterin takana tuulen suojassa napata mahdollisimman totuudenmukaisen kuvan. Onnin uusin haalari on Name it:n Medenim koossa 92. Tämä koko on hieman päälle 80cm:n pituiselle pojalle selvästi vielä niin reilu, etten sovituskuvia yhteistyöhaluttoman pojan kanssa edes miettinyt. Todella hienon valinnan on mummo kyllä reilusta koosta huolimatta tehnyt! Toivottavasti päästäisiin tätä ihanuutta talvella käyttämäänkin :)
 Viime talvena meillä oli käytössä Pikkutäryn ajoilta jemmattu saman merkkinen haalari ja se oli kyllä käytössä aivan loistava ja ennen kaikkea lämmin. Myös kevään softshell-haalari tuntui todella hyvälle, joten odotukset ovat tämän haalarin suhteen kovat. Vesipilari on tässä haalarissa 5000mm. Haalari on myös hengittävä ja siinä on teipatut saumat. Hupun tekoturkiksen saa helposti halutessa poistettua. Mukavaa on myös molemmin puolin jaloista sekä hupusta löytyvät heijastimet, vaikka lisänäkyvyyttä pilkkopimeällä tiellä tarvitaankin.
 Haalarin kanssa Onni sai lahjaksi myös Vikingin goretexit. Näissä on mielestäni melko lyhyt varsi, mutta pitäisihän haalarin lahkeiden pitää lumi pois kengästä. Satuin huomaamaan Eccon pienten Mimic-talvigoret, jotka sopisivat tämän haalarinkin kanssa.
 Mitäs pidätte tästä Onnin talvisetistä?
2 kommenttia:

 1. Moikka Nanna!
  Blogissasi kuvat ovat hyviä ja laadukkaita, pidin etenkin "syksy on jo ovella" -postauksen kuvista! Millä kameralla kuvailet? :) lisäksi on tullut mieleen, ovatko kolme pienokaista perheenne ainoat lapset vai onko lisäksi jo isompia, joista et blogissasi kerro?
  Mukavaa syksyä koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :) Olen aina tykännyt hurjasti Olympuksen kameroista, mutta toisinaan yrittänyt tulla myös toimeen Nikonin järjestelmän kanssa. Syksy on jo ovella- postauksen kuvat on juuri otettu Nikonilla.

   Jo nimensäkin puolesta lapset ovat iso osa blogia. Pojat esiintyvät luonnollisesti enemmän sillä kolmannen luokan myötä Tellun koulupäivät ovat pidentyneet ja läksyjen jälkeen jäävän vapaa-ajan jakaa perheen lisäksi myös kaverit ja harrastukset. Vain mieheni taas pysyy mielellään näistä kuvoista erossa, vaikka mielellään toisinaan auttaakin.

   Ihania syyspäiviä sinullekin!

   Poista