1. lokakuuta 2015

Äiti pelataan!

 Aurinkoisten päivien jälkeen sateinen, synkkä aamu tuntui niin kovin harmaalle. Mikään ei kiinnostanut ja känkkäränkkäkin oli ilmeisesti tiensä meille löytänyt. Hörpin keittiössä aamukahviani ja kirosin päivän alkua. Sitten luokseni juoksi Onni.
 Onni tykkää hurjasti kaikenlaisista peleistä. Yhtään ei yllättänyt, kun poika halusi pelata. Niinpä join kahvini loppuun ja etsimme Onnille mieleisen pelin. Tällä kertaa poika halusi pelata Haban Sammakko-peliä.
 Nuo Haban ensipelit onkin hurjan kivoja monipuolisuutensa vuoksi. Tästäkin pelistä löytyy hyvä ensipeli, jossa lapsi saa opetella vuoroaan eikä pelissä tarvitse harmitella häviötä. Pääasia on, että kumpikin pelaaja saa sammakon lammelle ja pääsee tuulettamaan 'Hip hurraa sammakko hyppäsi uimaan!'. Jo kehittyneemmille voi pelilaudan kääntää toisin päin ja saada näin lisää mielenkiintoa ja haastetta pelaamiseen.
 Pelilaudasta löytyy myös molemmin puolin paljon kivaa katseltavaa ja yhdessä voi miettiä vaikka mitä sammakkolammen ympärillä oikein tapahtuukaan.  Pelin jälkeen osilla saa myös kivat leikit aikaan. Lapsen kyllästyttyä siis jo itse pelaamiseen tämä peli voi kuitenkin viihdyttää vielä pitkän aikaa.
 Tykkääkö muut 2-vuotiaat jo pelaamisesta? Entä mitkä ovat lastenne lempipelejä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti