7. syyskuuta 2015

Lucky No. 7

 Poikien äideistä saattaa usein tuntua tytöille löytyvän vaikka mitä suloisuuksia, mutta poikien mallistojen olevan niin kovin suppeita. Hollantilainen Lucky No. 7 on iloinen poikkeus sillä merkin kaikki vaatteet ovat pojille! Toki ne sopivat aivan yhtä hyvin tytöillekin, mutta yhtään mekkoa ei mallistosta löydy.

 Tänään tuli myyntiin Lucky No. 7:n Urban Jungle-mallisto. Aikaisemmin merkin vaatteita oli saatavilla vain pienemmille lapsille, mutta nyt osasta löytyy kokoja aina kokoon 110/116 asti! Kokosinkin mallistosta pienen kollaasin.
Harmaa neuletakki 24,95€   T-paita  24,95€   Haalari 39,95€
Pesukarhu T-paita 24,95€   Ristihaalari 34,95€   Housut  24,95€  Tuttiketju 19,95€

Viimeisen kuvan t-paita on vilahtanut blogissa täällä. Meiltä löytyy myös mm. zig-zag-housut koossa 86/92, mutta ne ovat vielä olleet liian isot käytettäväksi. T-paitaa tuli kuitenkin kesän aikana kovastikin pidettyä ja hyvältä on vaikuttanut. Nyt ilmojen viiletessä kovasti odotellaan, että saataisiin muutkin vaatteet jo käyttöön.

 Mitäs mieltä olette näistä tai onko Lucky No. 7 teille ennestään tuttu? Näillehän ei taida Suomesta vielä jälleenmyyjää löytyä, mutta verkkokaupasta saa kyllä tilattua. Postarit  tosin ovat aika suolaiset 10€.

2 kommenttia:

  1. Juuri ,katsoin, että tuo vikan kuvan t-paita onkin noista kaikkein kivoin. :) Toi camohalari olis kyllä ihana, varsinkin pienelle pojalle, miksei tytöllekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä tuo t-paita on kanssa ehkä kuitenkin se kivoin ja sopii varsin hyvin meidän ei-miehelle :) Haalaria mietin syksyksi, mutta postareitten takia ei viitsi pelkästään tilata.

      Poista