Unohdettiin kananmunat kauppaan, joten letuista tuli munattomia, maidottomia, gluteenittomia ja vehnättömiä. Pari kananmunaa tai korvikkeena hieman soijajauhoa tekisi lettujen rakenteesta varmaan paremmat, mutta hurjan hyviä nämä olivat näin Onninkin mielestä. Tellu taas kehui äidin pinaattilettujen olevan parempia kuin kaupan. Eipä tässä versiossa mitään ylimääräistä olekaan!
Pikkutäryn pinaattiletut
5dl vichyä
noin 2½dl jauhoja
150g pinaattia
noin 2rkl öljyä/rasvaa
suolaa
ripaus sokeria
ripaus valkopippuria
Pilko ja freesaa tuore pinaatti pannulla. Jäähdytä. Sekoita lettujen kaikki ainekset ja anna hetki turvota. Paista 2-3min kummaltakin puolelta. Maistuu parhaiten ulkona nautittuna.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti