1. elokuuta 2015

Rakentajien lauantai

 Kesällä askartelut ja puuhailut ovat hieman toisenlaisia kuin talvella. Tänään annoimme miehen kanssa liiterin tavarat käyttöön ja muutamia perustyökaluja. Pikkutäry aloitti hienoa formula-autoa ja Tellu teki laivan. Molemmat ihan itse lukuun ottamatta Pikkutäryn auttamista sahauksen aloittamisissa.
  Huomenna kuulemma Tellu tekee pienen kaapin tai korutelineen ja Pikkutäryllä jatkuu formulaprojekti. Pienin on harjoitellut vanhempiensa kanssa ohjatusti naulaamista ja sahaamista ja ollut omien sanojensa mukaan Puuha-Pete :)
 Nyt on rakentajien aika mennä saunaan ja nauttimaan ansaitusti lauantain herkuista. Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Onpa hieno :)! Upea väri! Kivaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen maali loppui kesken, mutta hienompihan tästä näin tulikin! Odotahan kun näet pojan formulan! Mä en tajua miten 5-vuotias saa sellaisen aikaan kun ei ole juuri edes puutöitä ennen tehnyt.

   Poista
  2. Odotan :)! Pitää kyllä kokeilla meilläkin isomman kans tehdä kunhan lomalta kotiutuu :) tehdään ihan liian vähän yhdessä mitään :|

   Poista
  3. Suosittelen kyllä kokeilemaan! Meillä ainakin poika ei olisi edes malttanut lopettaa ja nyt aamullakin kysyi heti ensimmäiseksi koska jatketaan :)

   Poista