8. elokuuta 2015

Sovituksessa Pikkutäryn Pico

 Pikkutäry on tähän asti rakastanut punaista. Mikäli pojalta on kysynyt, on kaiken pitänyt olla punaista ja pahimpaan aikaan eivät muut värit ole edes suosiolla kelvanneet. Pojalle oli toiveissa oma Pico, mutta mietin tuota punaisen sävyä. Se kun on enemmän oranssiin taittuva kuin ihan peruspunainen. Lopulta monista paikoista kokojen nopeasti huvetessa, päätin kuitenkin ostaa takin ainakin sovitettavaksi.
 Takin saavuttua Pikkutäry ei todellakaan tälle lämmennyt. Poika ei suostunut edes sovittamaan. Olin jo palauttamassa takkia tai vaihtamassa tummansiniseen, mutta siitäkös poika suuttui. Muutaman päivän siis väriä sulateltuaan, Pikkutäry otti takin omakseen.
  Lähes hellesää ei ole ihanteellisin sovituskuville, mutta pienellä jätskilahjonnalla saatiin sentään edes jonkinlaiset kuvat napsittua :) Takki on kokoa 116/122 ja tämän pitäisi mennä ensi vuonnakin. Itse olisin nyt ehkä kuitenkin sen tummansinisen kannalla (ja Onnille samanlainen kansa), mutta pääasia jos takin käyttäjä sitä rakastaa.

2 kommenttia:

  1. Paljonko hän on pitkä? Mä oon nimittäin ton saman samassa koossa varannut mut nyt en kyllä itsekään ole väristä enää varma :)

    VastaaPoista
  2. Mä en tuu yhtään tän miehen luurin kanssa toimeen! Mut siis poika on 116cm pitkä.

    VastaaPoista