12. elokuuta 2015

Me&i:n uutuudet

 Tänään päivällä migreenin uhkaavasti iskiessä kävin kurkkimassa me&i:n uusimman malliston kuvia. Mitään suurta rakkautta ensi silmäyksellä ei syttynyt eikä siten minun tarvinnut harmitella viimekausien luottomyyjän keväistä lopettamista. Tellu oli kanssani katselemassa kuvia ja totesi haikeana ettei taida enää näitä vaatteita tarvita. Tyttö ei varmaan muista aikaa jolloin uusimmasta mallistosta ei olisi hänelle mitään kotiutunut eli taas yksi esimerkki lapsen kasvamisesta ja vaatemaun muuttumisesta.  Jos taas pojilta kysyisi, muutama mieluinen vaate varmaan löytyisi.

  Nuo harmaat pupu-housut olisivat varmasti Onnin mieleen. Hän kun rakastaa eläimiä. Myös bodyn kuvituksesta poika siis varmasti tykkäisi, mutta pottailun myötä sellaisille ei meillä enää niin paljon käyttöä ole. Pikkutäry tykkää hurjasti dinosauruksista, mutta epäilen, ettei tuo vihreä väri välttämättä miellyttäisi.

 Naisten mallistosta ihastuin tuohon harmaaseen neuletakkiin. Muuten tuli kuvia katsellessa kuitenkin mieleen että missäs ne loput kivat jutut on. Aikaisemmista mallistoista olen lähinnä kotiuttanut housuja, joten niitä voin kyllä suositella!

 Mitäs te tykkäätte näistä uutuuksista?

5 kommenttia:

 1. No hinnat oli ainakin noussut.. :/ mulla ens viikolla kutsut niin näkee livenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en aluksi tuota tajunnutkaan, mutta niinpäs onkin! Viime kaudellakin ostin pari vaatetta vasta alella ja jos myyjä sattuu löytymään niin samoin saattaa käydä nytkin vaikka nuo harmaat housut houkuttelis kun tiedän pikkumiehen niihin rakastuvan.

   Poista
 2. Joo ei säväyttänyt yhtään - ei edes aikasten mallisto, josta aina jotain on löytynyt.

  VastaaPoista