31. heinäkuuta 2015

Kerhotossut

 Ihan pian on elokuu ja on aika palata takaisin normaaliin arkeen. Tellulla alkaa taas koulu ja Pikkutäry pääsee näkemään kavereitaan kerhoon. Pienimmäinen joutuu tyytymään äidin seuraan, mutta harkinnassa on ostaa hänellekin jo oma reppu. Onhan sellainen sisaruksillakin! Viime vuotinen kerhoreppupostaus on ollut kovin suosittu. Tällä kertaa Pikkutäry tarvitsee uudet tossut, joten päätin tehdä vastaavan postauksen kerhotossuista.

 Muistan lapsuudesta kuinka kaikilla kerholaisilla oli samanlaiset tossut jaloissaan. Pojilla siniset ja tytöillä punaiset, ellei joku sitten käyttänyt sisaruksensa vanhoja. Nykyään tossuissa on aivan huikeat valikoimat! Kollaasiin on koottuna vain osa ja esim. Robeezin tossut eivät tässä nyt mukana ole.
1. M-STYLE nahkatossut 9,90€ Ratkiriemu. Saatavana viidessä eri värissä. Tämä musta olisikin Pikkytärylle varteenotettava vaihtoehto, mutta sopiva koko puuttuu.

2. Collégien sukkatossu 32€ Lilleri Lalleri. Näillä joustavilla tossuilla on varmasti mukava puuhailla.

3. Living Kitzbühel ballerinatossut 41,49€ Stylepit. Tuolla oli paljon tossua alella, joten kannattaa katsoa koko valikoima tästä.

4. Pienille kerholaisille löytyy myös Muumi-tossuja. Tämä malli 24.95€ Muksuille.fi

5. Perinteisiä Tintti-tossuja saa nykyään monessa ihanassa värissä. Nämä raikkaat keltaiset 29€ Reinokauppa

6. PO.P+ KAVAT= ihanat ja helposti puettavat tossut! Näitä tossuja saa kolmessa eri värissä koosta 20 kokoon 29 hintaan 34,90€. Ne löydät kuudesta eri Polarn O. Pyretin liikkeestä sekä tästä.

7. Bellion siilitossut 29,90€ Sannas.fi Näitä Ruotsissa ekologisesti valmistettuja tossuja löytyy monella erilaisella kuviolla, mutta kokoja on vain pienille kerholaisille asti.

8. Käsintehdyt ja konepestävät Funky Feet-tossut 19,90€ Kerhotossut.fi Tossuissa on joustava resori,  mokkainen pohja, 100% puuvillavuori ja kiinteä fleecepohjallinen.

9. Käsityönä tehdyt Starchildin robottitossut 24,90€  StarKids

10. Kotimaisen pienyrityksen käsityönä valmistettavat tossut 17€. Kuviollisten tossujen lisäksi Nahkaputiikin valikoimissa jumppatossuja.

 Millaiset tossut teillä on havaittu hyviksi? Tellulla ja Pikkutäryllä on tähän asti ollut Starchildin tossut, koska lapset ovat ihastuneet niiden kuvioihin. Ehkä olisi kuitenkin aika välillä kokeilla jotain muutakin?!

 Lopuksi katsokaahan millaiset Reinot pienille Muumi-faneille saatavilla!


 Hintaa näillä on 55€ ja näitähän saa tietysti Reinokaupasta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti