18. elokuuta 2015

Äiti, mä sain postia!

 Huh, arki on tuonut tullessaan taas kiireen. Tai ei kiire suoranaisesti arkeen paluuseen liity, mutta asiat ovat vain kasautuneet loman jälkeiseen aikaan. Onneksi näitä pakollisia menoja on yleensä harvakseltaan ja nytkin kyllä olemme ehtineet nauttia lämmöstä käymällä koko perheen voimin metsäretkellä.
 Pikkutäry taas oli tänään varsin iloinen postia hakiessaan. Hän oli saanut ihan omaa postia! Postia lukiessani pojan ilme kyllä vakavoitui hyvin nopeasti. Kyseessä oli kielimatkojen esite 10 ikävuodesta ylöspäin. Poikarukka luuli, että hänen kielensä laitetaan matkaan :D Melkoisen ajoissa nykyään pitää ilmeisesti nuo kielimatkatkin varata jos 5-vuotiaalle tarjotaan nopean varaajan etuja ja vielä toiset mokomat menee ennen kuin poika on edes sopivan ikäinen.
 Kunhan tämä lentäminen tästä taas helpottaa niin palaan järkevämmillä jutuilla. Jos tällä päällä nyt yhtään tämän järkevämpää irti saa. Siihen asti nauttikaahan lämpöisistä elokuun päivistä ja luonnon ihmeistä!

4 kommenttia:

 1. Meidän ekaluokkalainen sai myös sen ja tästä oli keskustelua facessa - aika moni pieni lapsi oli saanut, mutta myös aikaiset miehet. NO ei onneksi pojan kiletä laitettu matkaan - nämä on niin hauskoja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka paljon iloa lapset tuottavatkaan monella eri tavalla!

   Ai noita esitteita on lähetetty laajemmaltikin hassusti! Ei ole tainnut ihan markkinointi osua kohdilleen.

   Poista
 2. Haha! :D Kauhean aikaisin pitäisi aloittaa! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se näköjään nykyään pitää, että varmasti ehtii :D

   Poista