20. elokuuta 2015

Rentoa menoa hellepäivänä

 Tänään aamupäivän juoksemisen jälkeen päätettiin ottaa rennosti. Levitettiin takapihalle viltti, tehtiin minttujuomaa kannuun ja maattiin ihmettelemässä lähes pilvetöntä taivasta.
 Onni ei malttanut kauaa maata vaan hän hyppäsi pyöränsä selkään. Tällä kertaa pyörä oli paloauto, jolla pieni mies kiisi piipaapiipaa-kuuluen hälytyksestä toiseen.
Vielä löytyy pihalta kukkiakin. Rakastaako vaiko eikö rakasta oli päivän suuri pulma. Kuka lienee arvottelun kohde ollut? Sitä Pikkutäry ei suostunut paljastamaan. Vielä pitäisi itseni jaksaa kerätä loput marjat pensaista, mutta silmäluomet menevät väkisin kiinni. Josko ottaisinkin uima-altaassa polskivat lapset avuksi niin olisi vähemmän kerättävää marjojen eksyessä ämpärin sijasta pieniin suihin :D
Onkos muualla päästy nauttimaan helteistä?

4 kommenttia:

 1. Hei, meillä oli tänään ihan super helle! Vielä illalla 18 jälkeenkin oli pihassa niin kuuma, että siinä ei kauan jaksanut olla. :) Aika ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! En mä saanut niitä marjojakaan kerättyä kuin parisen litraa. Ei vaan jaksanut paahteessa olla kun iltapäivästä asti pensaille paistaa suoraan aurinko. En kuitenkaan valita. Ennemin nämä ihanat lämpöiset päivät kuin ne tylsistyttävät vesisateet :)

   Poista
 2. Meillä on ollut nyt noin viikko uskomattoman lämmintä. Aamukaste on valtava ja aamulla on kylmä, yöllä käy jopa nollassa. Mutta noin klo 13-14 alkaa lämpenemään ja lämpimimmillään on varmaan juuri klo 17-18. Ihanaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on yöt kylmiä. Onkin haastavaa miettiä mitkä vaatteet Tellun kannattaa pukea kouluun sillä aamulla bussille lähtiessä voi olla jopa alle 10 astetta, mutta hyvin nopeasti se lämpö nousee auringon paistaessa. Tytön tullessa kotiin on jo kunnon helle ja pitkissä housuissa lämminverinen tyttö sulaisi.

   Poista