9. elokuuta 2015

Kirjavinkki vauvoille

 Palailtiin illalla kotiin mökiltä ja ennen huomista Helsingin reissua päätin tulla pikaisesti jakamaan teille kivan vauvoille sopivan kirjavinkin. Täällä kerroin meidän Vauva-arjen pelastajista ja siellä kolmantena kohtana oli Onni ja Ilonan katselukortit. Aivan kuin noissa korteissa olisi ollut taikaa! Jottei meidän olisi tarvinnut turhaan hoitopöydällä kökkiä, yritin etsiä epätoivoisesti vauvoille suunnattua Lits läts lätäkkö!-kirjaa. Painos oli loppuunmyyty, enkä yhtään ihmettele miksi.

Nyt tuosta kirjasta olisi saatavilla uusi painos! Onni ja Ilona-verkkokaupasta saa lisäksi 15.8 asti  20% alennuksen koodilla KIRJA

Lits läts lätäkkö! on siis tehty vauvojen katseen kehityksen huomioiden ja siinä on joka sivulla kuvaan sopiva loru. Meillä luetaan toisinaan yhä tätä kirjaa sillä lorun lisäksi sivuilta löytyy jännittäviä yksityiskohtia, joita meidän Onni rakastaa. Me hankittiinkin tämä kirja ja muutama katselukortti vauvalahjaksi. Toivottavasti lahjan saaja tykkää niistä yhtä paljon kuin mekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti