14. elokuuta 2015

Mystinen lahjakassi

 Onnin syntyessä Pikkutäry pettyi kovasti, sillä hän olisi halunnut pikkusiskon eikä leikkejä sotkevaa pikkuveljeä. Ihan kuin ne siskot eivät leikkejä sotkisi :D Hyvin pian Onnin syntymän jälkeen Pikkutärystä kuoriutui kuitenkin todella huolehtivainen ja auttavainen isoveli. Toki Onni saa osakseen kiukkuakin ja pojat ottavat mittaa toisistaan, mutta Pikkutäryllä on hyvin usein huoli Onnin voinnista.
 Onnista Pikkutäry onkin maailman paras isoveli, jonka kanssa on kivaa leikkimisen lisäksi höpötellä hassuja, painia, halia jne. Aamulla ensimmäiseksi Onni kysyy veljensä perään ja illalla uni ei kunnolla tule ellei veli ole iltahalia antanut.
 Hieman ennen Onnin synttäreitä, Pikkutäry tahtoi kiivaasti kauppaan ilman ärsyttävää pikkuveljeään. Ihmettelin asiaa suuresti, mutta mummo saikin kuulla salaisuuden. Yhteistyössä mummon kanssa Pikkutäryn kauppareissu onnistuikin. Poika oli käynyt ostamassa ihan itse rakkaalle pikkuveljelleen syntymäpäivälahjan. Valkoinen lahjapussi piti piilottaa paikkaan, jonne Onni ei varmasti pääse yllätystä pilaamaan. Vietiin se sitten Pikkutäryn toiveesta auton takapaksiin. Onnin syntymäpäivänä paketista kuoriutui omat työkalut ettei aina tarvitse pienen Pikkutäryn omia lainailla. Aika suloista sanoisin ♥

4 kommenttia:

 1. Oooooooooh! IHANA ISOVELI! Oi että, todellakin suloinen parivaljakko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Mun täytyy vielä lisätä, että vaikka Tellu kuinka innoissaan on kummastakin pikkuveljestään vauvoina huolta pitänyt, ei hänellä ole ikinä käynyt mielessäkään yllättäminen. Veljet ovat Tellulle rakkaita, mutta tässä taas näkyy selvästi lasten luonteen eroavaisuudet.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ainoana lapsena tuollaista toisesta välittämistä on todella ihana seurata. Kyllä kiltti Onni tulee pärjäämään, kun on ihanat sisarukset turvana :)

   Poista