19. lokakuuta 2014

Noinko kurjasti käy rosvoille?

 Näin kysyi meidän rakas 4v. kun sai tietää viikonlopun ruokana olevan rosvopaistia ja ilmoitti samaan hengenvetoon että hän ei kyllä ruokaa syö. Sitten raukka luuli lihan olevan varastettua ja rosvojen elävän tällaisella ruualla.
 Lopulta hyvinhän ruoka maistui pojalle molempina päivinä ja loppujen lopuksi suurin ihmettely oli miten ihmeessä kuopassa voi tehdä ruokaa? Miehen täytynee ensi kerralla ottaa poika mukaan niin näkee kuinka homma toimii.

 Oletteko maistaneet tätä perinneruokaa?

4 kommenttia:

 1. Tämä herkku on vielä testaamatta tai no ravintolassa joskus syönyt, miten lie siellä tehtykkään... Tästä tuli mieleen, että ootko tehnyt routapaistia - ah vie kielen mennessään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehtäiskö ravintolassa kuitenkin jotenkin uunissa tai grillissä? Me lainattiin tutun valmista kuoppaa kun omalle pihalle ei niin vaan kuoppia kaiveltaisiinkaan.

   Routapaisti on kyllä ihanaa!! Nyt kun mainitsit sen niin iski siihen himo, mutta josko malttaisi mielensä jollekin lähestyvälle juhlapyhälle :)

   Poista
 2. Ihanan näköistä!!! Nyt tulee tunnustus: mä olen ehkä maailman surkein kokki! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos yhtään lohduttaa niin mies jaksaa yhä naljailla mun laittamista ruuista meidän yhteiselon alkuajoilta. Päätin lopulta että mies saa syödä kotona eikä äitinsä luona joten oli vaan pakko alkaa opettelemaan. Aina ei onnistu ja tuo rosvopaistikin on kyllä miehen tekemää :)

   Poista