4. lokakuuta 2014

Kun valkoinen keko vessaan ilmestyi

 Meille on muuttanut yön aikana todella tehokkaita muurahaisia! Olivat tehneet ison valkoisen keon vessan nurkkaan ja toisen vielä pöntön sisällekin. Mies-rukka ei sitä aamulla huomannut ja voin sanoa hänen heränneen viimeistään siinä vaiheessa kun pönttö ei vetänytkään yhtään! Kerrankin meidän nuorin nukkui oikeaan aikaan ja vältyin todella ikäviltä käsitöiltä!

 Paremman tarkastelun jälkeen vessassa ei ollutkaan käynyt muurahaiset vaan eräs sängynvaltaaja. Tämä valtaaja oli aamuyöstä herännyt ja kuulemma katto oli vuotanut. Jep, sehän selittääkin valkoiset vuoret! Kuka nyt antaisi katon paljaalle lattialle vuotaa? Kumma kyllä keot olivat kuivia eli poika on saanut todistaa kuinka vuotanut vesi on ollut märän sijasta kuivaa. Oikea suuri ihme!

 Lapseton miespuolinen tuttavamme kuuli tänään tämän suuren ihmeen tarinan ja totesi ties kuinka monennen kerran ettei tosiaankaan halua lapsia ikinä. Lapsemme toimivat kuulemma todella tehokkaana ehkäisyvälineenä. Itse taas ajattelen, että ilman täystuhoamme elämä olisi varsin tylsää ja moni asia jäisi kokematta. Lapset ovat rikkaus vaikkei se ehkä aamu-unien karistessa aina siltä heti tuntuisikaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti