9. lokakuuta 2014

Päivän leikkejä ja lasten kirpputorin aarteita

 Hetken mielijohteesta aloin aamulla kuvailemaan lasten leikkejä ja kuvia katsoessani päätin esitellä meidän lasten mielestä ehkä niitä parhaita kirppislöytöjä.

 Batman valloitti heti aamusta haamut. Tämä lepakkomies oli muutaman muun 80- ja 90-lukujen ukkeleiden kanssa samassa pussissa, mutta jostain syystä muut eivät Pikkutäryä ole samalla lailla innostaneet. Edes Spiderman ei ole leikkeihin päässyt yhtä tehokkaasti.
  Rakastan vanhoja leluja ja tavaroita. Niinpä tämä kuutiopalapeli lähti ilman muuta meille. Onnekseni Tellu jakaa hulluuteni tai on itseasiassa äitiään pahempi keräilijä. Tämä pienemmille tarkoitettu Lumikki-peli pääsee siis yhä toisinaan käyttöön sillä Tellu rakastaa tutkia pelin vanhoja kuvia.

 Perheen pienin on kova automies. Autoja meillä olisi kyllä jo mielestäni liiaksikin asti vaikka pojat toki ovatkin asiasta aivan toista mieltä. Jyrä rakastui kirppiksellä tähän Punaan ja annoin niin suloiselta näyttäneelle pojalle kerrankin periksi hinnan ollessa vain muutaman euron.

 Plaston mopo ei ole kirpputorilta, mutta se ilmestyi vaivihkaa pihallemme Pikkutäryn ollessa pieni. Olin etsinyt pihalle kulkupeliä ja tämä ilmeisesti nyt jo ainakin 14-vuotias mopo etsi uutta käyttäjää. Selvästi näkyy kuinka useamman lapsen rakastettu kulkupeli mopo onkaan ollut, mutta uskollisesti vauhdittaa vielä Jyrääkin.

  Saanen myös esitellä Jyrän uusimman intohimon; kahvin keittämisen. Tellun vanhalla pannulla minulle tarjoillaan satoja kahvikupillisia päivän aikana. Hienosti on poika oppinut mikä äidin saa jaksamaan toisinaan niin raskaankin päivän! Kannen kiinni saaminen ihan itse toi suuren onnistumisen tunteen muutama viikko sitten ja on yhä pojasta kahvin keitossa se paras hetki. Ellei äidin ryystämistä lasketa :)

 Pikkutäry löysi pahvilaatikon ja teki hetkessä itselleen raketin. Tällä mahtavalla kulkupelillä on seikkailtu pitkin asuntoa ja hienosti kulkee!

 Mitäs muilla on tänään puuhattu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti