23. lokakuuta 2014

Näkyykö lunta? Tuleeko joulu?

 Pikkutäry on juossut joka aamu suoraan ikkunaan. Hän odottaa kovasti öisin ensilumen satavan. Lumen tulo kun tietäisi joulun olevan taas hieman lähempänä. Poika on siis oman joulun odotuksensa hiljalleen jo aloitellut eikä ole suinkaan lahjojen perässä vaan joulupuuhien ja tunnelman. Myös Tellu on oikea joulufani, mutta on sen verran vanha ettei joka päivä vaivaa kysymyksellä koska se joulu oikein tulee.

 Lasten oloa helpottamaan olenkin muutaman jutun jo tehnyt. Ensin vaihdettiin keittiöön ripaus punaista.
  KUI Designin pellavainen Pupuset-pyyhe tuo hieman lapsien kaipaamaa punaista keittiöön. Saatiin pyyhe ihanana yllätyskiitoksena tästä  Pupuset-postauksesta ja ollaan tykätty. Tellu jopa halusi tiskata käsipestäviä astioita että pääsi kuivaamaan pupupyyhkeellä :) Keittiöpyyhkeen koukku sanoi itsensä irti, joten pyyhe pääsi vielä näkyvämmälle paikallekin roikkumaan.

 Tein myös jo ensimmäisen jouluhankintani. Tai oikeastaan kaksi, mutta Pikkutäryn haluamat lastenhuoneen tähtivalot ovat yhä asentamatta. Soivan joululaulukirjan tiesin haluavani heti kun sellaisen ensikertaa näin.
 
 Soiva laulukirja on ollut lasten mielestä huippu, saati sitten tämä jouluinen versio! Pikkutäryhän ei vielä osaa lukea, mutta Tellu laulelee usein mielellään. Siinä samallahan pienemmätkin oppivat! Ja ellei isosiskoa tai äitiä ole laulattamassa niin pojat viihtyvät kyllä kirjan kivojen kuvienkin parissa. Tämän kirjan avulla Tellu aikoo opetella joulupukille jonkun uuden laulun että saa pukki vaihtelua aattoiltaansa. Suklaa ei sitten kuulu kirjaan vaan on varattuna äidin kahvihetkiin ;)

 Kun hiljalleen kotonakin joulu alkaa valtaamaan puuhia sekä ajatuksia, olen hiljalleen alkanut suunnitella bloginkin joulukalenteria. Ainakin lahjaksikin soveltuva kiva puuhavinkki on tulossa ja katsotaan mitä muuta vielä keksinkään!

 Onko muilla jo joulunodotus alkanut vai olemmeko kerrankin jossakin hyvissä ajoin liikkeellä? Aamulla oli pakkasta liikaa ja arvatkaa vaan oliko kaikki vehkeet vielä jemma nimisessä piilossa?! Vielä kun muistaisi missä se jemma on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti