6. lokakuuta 2014

Se kasvaa sittenkin!

 Viimeisen kuukauden aikana on tuntunut minimiehen kasvavan ja kehittyvän silmissä. Rauhallinen ja harkitsevainen poika on alkanut toden teolla kokeilla rajojaan liikkuessaan. Pojan lempipuuhaa on kuljetella maalaamista odottavaa jakkaraa ympäri keittiötä ja kiipeillä syömistä etsien.
  Tänään käytiin neuvolassa ottamassa 1v2kk mitat ja ei ole ollut omat ajatukset todellakaan hakoteillä! Painoa oli tullut mahtavasti lisää ja vihdoin päästiin 8kg:n paremmalle puollelle. Myös pituutta on tullut, joten en ole kutistanutkaan 68cm:n vaatteita pesukoneessa. Jes!
 Uudet mitat ovatkin nyt upeat 8065g ja 72,7cm. Ei ihme että aamulla kiireessä jalkaan vedetyt Gugguun 74cm:n housut eivät olleet enään mahdottoman isot.  Kokeillaan nyt pärjätä jouluun asti ilman ylimääräisiä välipaloja ja toivotaan tietysti kasvun jatkuvan tästä eteenpäin hyvänä. Liian kovaa ei pojan kuitenkaan tarvitsisi kasvaa, että toppavarusteet mahtuisivat koko talven. Onneksi 74cm:n sijaan tuli ostettua kuitenkin kokoa isompi haalari!

 Kuinkas muilla on uusi viikko lähtenyt käyntiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti