21. lokakuuta 2014

Iittalan varastolöytöjä lapsille

 Iittalan verkkokaupassa on tämän viikon varastolöytöjä joista voisi löytää vaikka joululahjaksi esim. Kastehelmen kynttilälyhtyjä tai Vitriini-rasioita. Outlet-myymälöissä ilmeisesti myös 2-laadun tuotteita varastolöytöhintaan. Itse kiinnitin kuitenkin huomiota verkkokaupan löydöissä askartelutuotteisiin, jotka ovat meillä lapsilla suosittuja.


 Pikkutäry käyttää yhä yhtä vahvasti molempia käsiään. Kerhossa hän leikkaa vasemmalla ja kotona taas oikealla sillä eihän meillä ole vasemman käden saksia. Tuolta voisinkin harkita muutamien saksien tilaamista, josko jokuset sujauttaisi lahjapaketteihinkin! Myös leikkureita ja lävistäjiä voisin ajatella niin omille lapsille kuin lahjapaketteihinkin sillä tiedän usean innokkaan pienen askartelijan. Ainakin aikaisemmat Fiskarsin lävistäjät ovat olleet huomattavasti parempia kuin jostain kotiutuneet halpismallit.

 Tämä viikko meillä lomaillaan ja lapsilauman koko vaihtelee. Voi siis olla ettei valvottujen öiden jälkeen ison lapsilauman kanssa jää kovasti aikaa tai voimia enää postauksia normaaliin tahtiin tehdä. Viikon päästä sitä kuitenkin taas ihmetellään kuinka nopeasti loma menikään ja kuinka talo on päivisin huomattavasti hiljaisempi :) Ja ehkä tässä pian päästään ihmettelemään pienimmän kanssa ensiluntakin! Yöllä hetken hiljalleen jokunen hiutale jo satoi vaikkei sitä aamulla enää mistään nähnytkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti