16. lokakuuta 2014

Ikiliikkujan perintöpöksyt

 Joskus tuntuu pään täyttyvän erilaisista postausideoista, mutta toteutus ei tunnukaan onnistuvan millään. Tässä yksi hyvä esimerkki. Jo aikaisemmin oli tarkoitus näyttää Nova starin farkut mutta ikiliikkuja ei ollut yhteistyökykyinen. Eikä ollut kyllä nytkään!

 Laadukkaissa lastenvaatteissa on se hyvä puoli, että ne kestävät useamman käyttäjänkin. Nämä farkut ovat hyvä esimerkki siitä. Ostin nämä aikanaan Pikkutärylle kahden lapsen käyttämänä alle 10 eurolla. Käytettiin näitä paljon eli ryömimistä, konttausta, pesuja jne. on näille koon 68 housuille tullut. Farkku onkin varmasti haalistunut jonkun verran käytössä, mutta hyvin ovat kotona palvelleet neljättä käyttäjäänsäkin! Farkkujen resorit eivät ole edes pahemmin nukkaantuneet. Pientä pesuhahtuvaa on, mutta tässä vaiheessa se lienee jo sallittua?
 Edestäpäin en saanut kuvaa napattua sillä ikiliikkuja halusi vain kiipeillä. Sanoisin silti etupuolenkin olevan melko edustava. Toki ahkera konttaaminen hieman polvissa näkyy, mutta kyllä näillä kehtaisi vielä ihmistenkin ilmoille lähteä vaikka meillä ihan kotikäytössä ovatkin.

 Näitä housuja voisin näyttää esimerkkinä kertoessani miksi ostan myös kalliimpia lastenvaatteita. Sijoitan ennemmin rahat kestävään kuin ostan tukun vaatteita jotka eivät kestä edes yhtä käyttäjää. Toki maanantaikappaleita tai muuten huonolaatuista voi olla kalliimpienkin vaatteiden joukossa ja halvallakin voi saada laatuyksilöitä. Joskus lapsi saattaa vahingossa leikata reiän kalliiseen paitaan ja onhan silloin vahinko suurempi kuin halvoissa. Harmittavaa vaan ei maailmanloppu. Loppujen lopuksi kaikkein tärkeintä toki on käyttömukavuus sillä kukapa haluaisi huonolta tuntuvissa vaatteissa kulkea?

 Löytyykö teiltä vaatteita jotka tuntuvat kestävän aina vaan käyttäjältä toiselle?

2 kommenttia:

  1. Onneksi mäkään en ole ihan kaikkea Epun vanhaa myynyt pois, vaikka aika ronskisti laitan aina kaikki pienet menemään. Nyt nimittäin löysin isoveljen vanhan Rodinin "perintöpuvun", joka oli jo silloin tosi ihana ja on edelleenkin. Ja kohta se on sopiva myös Islalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitäis kanssa opetella laittamaan jotain kieroonkin. Jotain olen antanut kummilapsille, mutta paljon löytyy jemmavaatettakin. Paljon jemmoissa on kuitenkin sellaisia mitä käytetään nyt vaan kotioloissa kun ihanuudet odottavat pesua. Kaikkea ei vaan jaksa vuositolkulla katsella, ei tunnu sopivankaan toiselle lapselle jne. vaikka ihanuuksiakin jemmojen joukossa yhä on.

      Poista