18. lokakuuta 2014

Hempeää piristystä loskasäähän

 Loskakelit voivat tuntua varsin ankeille, mutta onneksi niitäkin pystyy piristämään. Tellu sai minulta tuliaisiksi jotain hyvin hempeää loskassa tarpomiseen.
  Crocsin Colorlite bootit vaikuttavat näin lyhyellä tutustumisella tähän ajankohtaan sopiville kengille jotka voi aamulla huoletta pukea kouluun. Pärjää aamun pienillä pakkasilla, loskalla tai sateessakin, mutta eivät ole liian kuumat ilman iltapäiväksi lämmetessä. Ulkonäkönsä vuoksi menevät myös loskakeleissä leikkimisen lisäksi siistimpinä kenkinä.

 Tyttö itse tykkää toki myös kenkien keveydestä. Näillä jaksaa kuulemma väsyneenäkin pomppia. Mielenkiinnolla jään odottamaan kuinka nämä käytössä kestävät ja kuinka paljon tytöllä hempeille kengille käyttöä on.

2 kommenttia:

  1. Ihanat pinkit! Noi Color litet on ihan huippu hyvät! Mulla on itselläkin noi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa jos on hyvät! En ollut ennen näitä vissiin nähnytkään, mutta vaikutti niin ihanille että oli pakko ostaa :) Olisin ostanut itsellenikin muun väriset, mutta eihän siellä aikuisten kokoja ollut. Tyttö tykkää kovasti kyllä ainakin ja lomalaiset ovat kilvan halunneet lainata kenkiä :)

      Poista