2. marraskuuta 2016

I choose you Pikachu

Meillä pojat saivat piristystä pimeyden keskellä muutamista naamiaisista. Tai lähinnä lapset olivat innoissaan ja tuo heidän intonsa piristi mua :D Olen aina pyrkinyt panostamaan naamiaisasuihin toteuttamalla samalla lasten toiveet. Asentohuimauksen kanssa ei vain oikein huvittanut ompelemista edes miettiä ja niinpä Onni sai luvan tällä kertaa tyytyä kaivelemaan pukunsa naamiaispukulaatikosta. Ehkä joulupukki tuo sitten hänelle toivotun Spiderman-puvun?

 Pikkutäry taas oli kovasti toivonut Pikachu-pukua. Tarkoitukseni oli suunnitella se joko keltaisesta hupparista tai fleece-kankaasta, mutta en ehtinyt hankkia tarvikkeita valmiiksi ennen oireideni alkamista. Poika ei kuitenkaan jäänyt asiassa neuvottomaksi, vaan järjesteli itsensä lomalla muutamaksi yöksi yökylään. Kiitos ihanan anoppini, poika sai kun saikin toivomansa puvun♥
 Neuvokkaana nuorena miehenä Pikkutäry oli netistä etsinyt mallikuvan. Edestä olevassa kuvassa ei tietenkään häntää näkynyt, joten hups, sellainen jäi puvustakin puuttumaan. Tämä ei kuitenkaan kovin suurta harmitusta pojassa aiheuttanut ja ainahan pukua voi muokata jälkikäteen tai tehdä vaikka irtohännän!

 Onko muualla ollut nyt näin Halloweenin tienoilla naamiaisia? Millaisilla puvuilla olette juhlineet?

2 kommenttia:

  1. Onpas veikeä tuo puku. Kerran olen itse osallistunut Halloween-juhliin, joissa piti olla pukeutunut teeman mukaisesti. Samanlaisia juhlia saisi olla useammin. Tekee hyvää heittäytyä kunnolla aina välillä ja toki teemapukeutuminen tuo oman piristeen aina juhliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, myös aikuisille voisi tarjota enemmän tilaisuuksia heittäytyä hulluttelemaan naamiaisasuilla!

      Poista