17. marraskuuta 2016

Jokainen veteraani on kortin arvoinen

 Yksi lapsuuteni rakkaimmista ihmisistä oli isoisäni, sotiemme veteraani. Hän opetti ja kertoi minulle paljon juttuja itsenäisyyteemme liittyen. Sain häneltä myös lapsuuteni kalleimman aarteen, sodanaikaisen lusikka-haarukan. Opin siis jo lapsena arvostamaan suuresti veteraanejamme.

 Viime vuonna askartelimme lasten kanssa Tellun toiveesta ison kasan kortteja veteraaneille. Yhteensä Posti toimitti vuosi sitten perille 15000 tervehdystä. Se on paljon se, mutta mielestäni jokainen veteraani on kortin arvoinen. Niinpä askartelimme poikien kanssa jo veteraaneille uusia kortteja. Pikkutäry teki joulupallon ja loput kolme korttia ovat Onnin tuotoksia.
 Veteraaneja on elossa vielä noin 20000. Yksin me emme saa noin paljon kortteja aikaan, mutta pienistä kasoista syntyy suuria määriä. Siksi haastan tänäkin vuonna teidät mukaan korttitalkoisiin! Ellei askartelut ole omaa sydäntä lähellä, voi veteraaneille toki lähettää valmiin tervehdyksenkin. Osoitteen, johon kortit toimitetaan ja muuta lisätietoa löydät täältä.
 Loppuun muistuttelen vielä, että tämä viikko on aikaa ilmoittautua vierailijaksi blogin joulukalenteriin. Laitahan siis sähköpostia tulemaan ennen kuin on liian myöhäistä ;)

10 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä hieno tapa kunnioittaa heitä jotka puolustivat meidän maata! Ihanat kortit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Niin minustakin ja toivottavasti nämä lasten kortit tuovat paljon iloa saajilleen :)

   Poista
 2. Ihania kortteja, saajat varmasti ilahtuvat. :)
  Olisi kiva tulla vierailijaksi, mutta niin vaikea keksiä aihe, mikähän se olisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näin meillä kovasti toivotaan :)

   Aiheella ei niin väliä, kunhan jollakin tavalla liittyy jouluun esim. jouluinen kakku, mietelmä, tunnelma tai vaikka kuinka suurperhe valmistautuu jouluun.

   Poista
 3. Ihania kortteja olette tehneet! :) Toivottavasti tänä vuonna tulee kortteja vähän enemmän, niin jokainen saisi korttinsa!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kortit! Vierailua minäkin olen miettinyt, mutta sama ongelma kaihertaa kuin Terhiä, mikään aihe ei tunnu tarpeeksi hyvältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤️ Ymmärrän hyvin ongelman, sillä potisin sitä varmaan itsekin ellei omasta olis kyse :D

   Poista
 5. Onpa kiva tapa kiittää ja muistaa sotiemme veteraaneja <3
  Ihania kortteja olette tehneet. Täytyy meidänkin osallistua jos vain suinkin ehditään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤️ Eikö olekin? Tämä on kuitenkin siitä kiva, että voi käyttää myös valmiita kortteja, ellei ehdi askartelemaan :)

   Poista