20. marraskuuta 2016

Muutama kotimainen joululahjaidea

 Joulun lähestyessä moni pohtii kuumeisesti joululahjoja. Itse olen suurimmaksi osaksi jo lahjat suunnitellut ja miettinyt myös varasuunnitelmia, ellen muutamia asioita ehdikään tekemään. Kuitenkin joukossa on muutama sellainen, jolle ei oikein mitään sopivaa ole mieleen tullut. Kenties he saavatkin vain tyytyä aikaani, halusivat tai eivät :D

 Aivan kuten muissakin hankinnoissa, suosin joululahjoissakin mielelläni kotimaisia yrityksiä, joiden joukossa on hurjasti myös pieniä yrityksiä. Tässä onkin muutama suomalainen joululahjavinkki, joihin ei välttämättä ihan joka paikassa törmääkään.
1. Littlebit design rannekoru 28€ Saatavilla myös omalla tekstillä
2. Pilvikello 49€ EK for kids
3. Leikkuulauta 28€ Design by Ilona
4. Puine NY Mummola-kyltti 22€ Saatavana myös muulla omalla tekstillä
5. Metsäläiset-rakennuspalikkasetti 44€ Siluettiverstas
6. Nahkarukkaset alk. 42,90€ SOMA Original

 Kannattaa toki myös kurkata näiden yritysten muut tuotteet!

 Millaisia lahjoja teillä pukinkonttiin tänä vuonna piiloutuu?

2 kommenttia:

  1. Ihania juttuja! <3 Olemme päättäneet, että hankimme tänä vuonna kaikille lapsille kirjat sen takia että se on opettavaista ja sen parissa voi viettää yhteisiä hetkiä vanhemman kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Kirja onkin kerrassaan loistava lahja! Meillä kaikki lapsetkin jo osaavat odottaa jouluna lahjaksi uutta yöpukua ja kirjaa. Mikä onkaan sen ihanampaa kuin kömpiä sänkyyn uudessa pyjamassa lukemaan uusia tarinoita?! :D Oikeastaan eräs nuori neiti tulee varmaan lukemaan salaa koko jouluyön, sillä hänelle on kuulemma tulossa uusin Harry Potter :)

      Poista