14. marraskuuta 2016

Liikuttavampi joululahjavinkki

 6-vuotiaat nauttivat hurjasti liikkumisesta. Meilläkin asuu yksi elohopea, jonka perässä 3-vuotias yrittää matkia samat hurjat temput. Lapset ovat luotuja liikkumaan sekä leikkimään ja kumpikin onkin tärkeitä lapsen hermoston ja motoristen taitojen kehittymiselle. Aina aikuiset eivät tätä vain jaksa muistaa vaan he kieltävät lapsiaan hyppimästä, pomppimasta tai juoksemasta sisällä.

 Monet lapset jo lähes hukkuvat leluihin. Mitäpä jos tänä jouluna pukin kontista löytyisikin jotain liikuttavaa? Jotain, joka vähentäisi aikuisten kieltoja ja lisäisi mahdollisuuksia lasten liikkumiselle myös sisällä?
Lillagunga voimistelurenkaat 129€      bObles keinuosa 39€ plus donitsi 45-89€
Kotimaiset suorat puolapuut alk 249€   Liukumäki 249,90€

 Meillä pojat kirjoittivat tänään joulupukille. Eskarilaisen lyhyellä toivelistalla oli vain Star wars Legoja sekä kettukarkkeja ja Onnin toiveista löytyi popcornia, pillimehua, keltaisia kyniä ja tarroja. Anna niistä sitten kaikille kysyjille vinkkejä! Itse olemmekin suunnitelleet antavamme lapsille liikuttavamman lahjan. 

 Ellei budjetti riitä yksin lahjaan, voi näitä myös antaa lapsille yhteiseksikin. Ehkäpä näin suvun ja kummitkin saisi ideasta innostumaan? Kollaasia vastaavia liikuttavia tuotteita löytyy myös edullisempia esim. samasta verkkokaupasta puolapuiden kanssa löytyy edullisemmat voimistelurenkaat ja bObleseissa on hurjasti erilaisia vaihtoehtoja. Kannattaa myös huomioida, että osasta näistä vaihtoehdoista hyötyy myös koko perhe ;)

Ihanaa viikkoa kaikille♥

2 kommenttia:

  1. Hauskoja nämä tällaiset lahjat! :) Meillä ei tässä nykyisessä kodissa ole tilaa puolapuille, mutta ne olisivat kyllä todella kivat hankkia - ehkä sitten meidän uuteen taloon! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin haaveilen puolapuista meidän lastenhuoneeseen! Meillä on vielä niin reilu lastenhuone, ettei kolme lasta, huonekalut plus puolapuut olisi lainkaan mahdoton yhtälö :)

      Poista