4. marraskuuta 2016

Lasten isänpäiväkortti

 Rakas mieheni, tiedän sinun töistä käyvän täällä ikävissäsi lukemassa. Tällä kertaa lopeta lukeminen tähän! Äläkä nyt vaan ole lapsi ja jatka uhmakkaana lukemista, koska sen kielsin. Anna sen sijaan uteliaan luonteesi nyt pysyä kurissa, jotta lasten yllätys ei isänpäivänä mene pieleen. Ja tarkoitan tätä todella!!!!!
 Tänä isänpäivänä olemme lasten kanssa aivan uudessa tilanteessa, sillä lapset tekevät isänpäiväkortit ja lahjat kerhossa, eskarissa ja koulussa. Tästä syystä en näe syytä enää askarrella kotona. Rakastan lahjojen antamista, joten jotain minun kuitenkin piti päästä itsekin tekemään. Lapset halusivat muistaa miestä vielä eräällä pienellä yhteisellä herkkuyllätyksellä, joten päätettiin tilata siihen kortti lasten kuvista.
 Koska kolmea lasta tai ainakaan kahta lappujen kanssa pelleilevää vilkasta poikaa ei lahjottuinakaan saanut onnistuneesti samaan kuvaan, on varsinainen kortti tehty kollaasimaisesti kolmesta osasta. Lapsilla olikin ihanan riemukkaita ilmeitä, kun yhtä kerrallaan kuvasin kahden muun pelleillessä selkäni takana :)

 Hieman haikeaa kyllä oli tajuta, ettei tänä vuonna lasten kanssa kannata isänpäiväksi mitään askarrella. Vaikka mies aina suuresti lasten askarteluista ilahtuukin, on isänpäivänäkin oltava joku raja. Muutenhan me hukutaan lasten lahjoihin! Tämä kuvakortti tuo toivottavasti kuitenkin pientä piristystä yö-tai työpöydälle.

Millaisia muistamisia muut isät saavat tänä vuonna?

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos♥ Tän idean kanssa ei ainakaan tarvitse sotkua pelätä :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos♥ Tämä ideahan voisi toimia kivasti myös joulukorteissa!

   Poista
 3. Hauska! <3 Vaikka isänpäivä on jo tällä viikolla en ole kerennyt sen tarkemmin vielä miettiä mitä jännää isi-ihmiselle annetaan.. Apua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Sulla onkin ajatukset levänneet jossain ihan muualla :D Onneksi on vielä lähes koko viikko aikaa miettiä :)

   Poista