15. lokakuuta 2015

Oravabongarin kauppalook

 Viime syksynä pihaamme ilmestyi pieni orava, jonka häntä oli kaikkea muuta kuin upean tuuhea. Aloimme yhdessä lasten kanssa laittamaan oravan kulkureitille pähkinöitä ja kovasti jännitimme selviäisikö tuo pikkuinen talven yli. Usein pihaan ilmestyi myös toinen orava, joka antoi tälle pienelle lähes aina lähdöt. Voitte varmasti arvata kumpi oravista oli lasten mieleen?
 Kesällä tämä lempiorava kävi tutkimassa olisiko pähkinöitä yhä tutulla paikallaan. Siitä lähtien lapset ovatkin pitäneet pähkinävarastosta huolta. Tänään aamulla tehdessämme lähtöä kauppaan Pikkutäry huomasi tuon tutun hahmon taas pihalla ja kiiruhti ulos.

 En juuri oli päivän asuista postannut, mutta olkoon tämä oravabongarin kauppalook poikkeus. Kaikki päivän vaatteet ovat tänään pojan itsensä valitsemia. I dig denimin farkut ovat varmaan kesän paras alelöytö. Päässä oleva pipo taas on varastettu Onnin laatikosta. Onkohan Pikkutärylle tulossa nyt oranssi-kausi vai syksykö on oranssivimmaan syynä?

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Poika kiittää :) Meillä aamutoimiin kuuluu lintujen ja oravien katselu ikkunasta. Tänäaamunakin tintti kävi koputtelemassa ikkunaan ja sille iloisesti pojat toivottivat hyvää huomenta :)

      Poista