13. lokakuuta 2015

Muistakaa näkyä!

 Tultiin Onnin kanssa vain pikaisesti muistuttamaan kuinka tärkeää iltapimeydessä liikkuessa on erottua. Kotiin ajellessa tuli mutkan takaa vastaan mies rullasuksilla päässään kyllä lamppu, mutta eihän se mutkan taakse juuri valaise jos katsoo alas tai taakseen.

 Viime talvena vinkkasinkin kuinka rattaisiin saa lisänäkyvyyttä. Vinkin löydät täältä. Lisäksi suosittelen rattaisiin, koiran valjaisiin/hihnoihin yms. näitä irrallisia lamppuja.

 Toimii hyvin myös illan hämärtyessä traktorileikeissä ajovalona tai vaikka heijastinpiiloa leikkiessä. Valopiiloon suosittelemme kunnon lamppua :)
 Tellun toisessa talvitakissa on jo kiinteänä mukavasti heijastimia. Reiman pipo ei tämän takin kanssa oikein sovi, mutta eihän tuo pimeässä juuri näykään. Tupsun heijastavuuden takia pipo on ehdottoman hyvä lisä hämärissä liikuttaessa!

 Turvallisia iltalenkkejä!

4 kommenttia:

 1. Kiitos muistutuksesta. Tuntuu, että lastenvaatteissa on valmiiksi hyvin heijastimet, mutta aikuisten vaatteisiin pitäsi saada niitä lisää. Samoin vaunuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan totta! Yhdessäkään takissani ei esim. ole valmiina heijastinta. Toisaalta meillä kaikki käyttävät myös huomioliivejä pimeällä liikuttaessa.

   Itse olen ollut hurjan tyytyväinen rattaissa oleviin heijastintarroihin eikä enää pelota niin pimeälle maantielle lähteä.

   Poista
 2. Vähän aiheen vierestä nyt, mutta... Toi kukkahaalari on niin hieno! <3 Odottelen josko sitä jäisi aleen johonkin niin ostaisin Islalle ensi talveksi. Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon aina myöhässä ja nytkin jouduin hieman tekemään töitä, että löydettiin tytölle takki sopivassa koossa. Vaan kyllä kannatti! On se vaan luonnossa vielä ihanampi kuin kuvissa. Toivottavasti saatte Islalle alehaalarin!

   Poista