26. lokakuuta 2015

Kauden viimeisiä, viikon ensimmäisiä

 Eilen syyslomaa viettäneiden lainalasten lähdettyä kävin pikaisesti ennen pimeän tuloa hakemassa hieman vielä pakastimeen täytettä. Jo lapsesta asti olen rakastanut kaikkea kirpeää ja siksi karpalot ovatkin yksi lempimarjoistani.
 Puolukasta pitävän Onnin ilme oli melkoisen järkyttynyt maistettuaan isoa karpaloa. Veikkaan, että tarjotessani hänelle jäisiä karpaloita kuuman kinuskikastikkeen kanssa ilme muuttuu varsin hymyileväksi!

 Aamulla oli meillä kaikilla vaikeuksia nousta, mutta hyvin on taas arki lähtenyt käyntiin. Ulkoilun lisäksi olemme jo ehtineet lukea lasten lemppareiden Tatun ja Patun uusimman teoksen. Joulusadut on siis aloitettu Tatun ja Patun ihmeellisellä joululla ja tätä lapset takuuvarmasti nauramaan saavaa kirjaa tullaan lukemaan vamaan päivittäin tai ainakin vielä hyvin monta kertaa. Joskus on myös hauskaa maalata muuallekin kuin ainaiselle paperille. Nyt koristeltiin sormiväreillä päreet, joille olen miettinyt jotain kivaa askarteluideaa.

 Kuinkas muiden viikko on alkanut?

4 kommenttia:

 1. Karpalot on nam!

  Meillä alkoi tämä viikko ystävän vierailulla, jota en ole nähnyt kolmeen vuoteen! :O oli huikeaa nähdä pitkästä aikaa ja jutella, varsinkin kun ollaan samanlaisessa elämäntilanteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, siellähän on viikko alkanut aivan huippuihanasti! Ystäviä on aina ihana nähdä ja vielä onnellisemmaksi siitä tulee ellei ole pitkään aikaan tavannut :)

   Poista
 2. Mä en oo koskaan oppinu pitään karpaloista tai tyrnimarjoista :)

  Btw. Laitoin viime viikolla osoitteen, tulikohan perille?

  Vitsit kun mullakin tekis mieli niin jotain joulua hössöttää mut järki ja tunteet menee ristiin ja ulkomaan matka houkuttas enemmän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan nolous, mä tajusin vasta, että mulla on roskoposti-kansiokin! Kiitos, kun mainitsit jo laittaneesi osoitteen! Tuli siis perille :)

   Poista