17. lokakuuta 2015

Katseltiin jo joulukalentereita

 Vieläkö on liian aikaista puhua joulusta? Me lasten kanssa rakastamme valtavasti joulun aikaa ja niinpä olemme innoissamme jo katselleen erilaisia joulukalentereita. Lasten mielestä tietysti lelukalenterit ovat hurjan hienoja, mutta itse taas tykkään enemmän kuvakalentereista ja pienistä tontun tuomista yllätyksistä. Tässä kuitenkin koottuna niitä enemmän lasten mieleen olevia.
 Lekmerin valikoimista löytyy monta varmasti meidän lasten mieleen olevaa. Onni rakastaa junia ja muumeja, joten hänen valinta olisi ehdottomasti joko Brion junaradan osia sisältävä joulukalenteri tai muumikalenteri. Molemmat maksavat tällä hetkellä 39,90€. Lapsille yhteiseksi voisi olla kiva muovailuvahaa ja -tarvikkeita sisältävä Play-Doh-kalenteri (29,90€). Viime vuonna Tellu sai Legokalenterin, joten tänä vuonna hänelle voisi olla mukavaa vaihtelua Frozenin meikkikalenterista (21,90€). Tosin onkohan tämä jo nuoremmille tarkoitettu ja tämä meikkikalenteri Tellulle sopivampi? En kyllä järin innoissani olisi tytölle luomivärejä yms. meikkejä ostamassa. Pikkutäry on jo ehtinyt toivoa Legokalenteria eikä tällä kertaa mitään city-versiota. Star Wars-kalenteri 34,90€. Näihin kaikkiin kalentereihin saa Lekmeriltä 5€:n etusetelin.


  Muistan kuinka omassa lapsuudessa oli todella mahtavaa mikäli sai kuva- tai suklaakalenterin sijaan tarraversion. Nykyään valikoimaa tuntuu joulukalentereissakin olevan hurjasti. Muualtakin löytyi hurjasti erilaisia kalentereja, joissa tässä pikaisella etsinnällä ne kivoimmat.

1. Schleich maatilakalenteri 29,99€ Br-lelut. Kalenteri sisältää maatilan eläimiä, ruokaa ja työkaluja. Tytöille olisi merkiltä tarjolla hevoskalenteri tai keijukalenteri. Varmasti laadukas ja kiva valinta!

2. Playmobil merirosvokalenteri 29,90€ Ellos. Pikkutäryllä oli viime vuonna palomieskalenteri ja tykkäsi kyllä paljon. Tytöille löytyy tyttömäisempää vaihtoehtoa tai sitten on jouluaiheinenkin kalenteri.

3. Väritettävä joulukalenteri 7,80€ Adlibris. Hurjan hauska idea ja mikä parasta ei sisällä lastenhuonetta täyttäviä pieniä osia!

4. Pixi joulukalenteri 24,50€ Jollyroom. Kalenterissa joka päivälle oma jouluinen Pixi-kirja. Tämä kotiutuisi ehdottomasti meille ellei olisi ilmeisesti ruotsinkielinen.

 Sen verran jouluhulluja tässä ollaan, että meille aikuisillekin on omat kalenterit tulossa. Miehelle olen tekemässä jotain uniikkia eli siitä lisää myöhemmin ;) Haaveissa on tänä vuonna myös saada lapsille toteutettua viime vuotinen ideani ja tottahan toki blogissakin pyörii tuttuun tapaan tänäkin vuonna joulukalenteri, jonka sisältö on vielä täysi arvoitus. Katsotaan mitä kivaa tässä siihen keksitäänkään :)

2 kommenttia:

  1. Meillä varmaan ne paperiset kalenterit, on aika hintavia nämä lelujutut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on, etenkin jos joutuu ostamaan vielä useamman kappaleen! Viime jouluna ostin just päivää paria ennen isommille, kun viimeisiä myivät alella ja omat suunnitelmat oli mennyt mönkään.

      Poista