9. lokakuuta 2015

Voihan hahmopaita!

 En ole kovinkaan ihastunut lasten hahmopaitoihin. Tellun ollessa pieni niitä vielä ostin ihan ilman lapsen suurta 'oi saanko'-mankumista, mutta en ollut ihastunut niihin silloinkaan. Liekö sitten tyttöjen hahmopaidat söpömpiä sillä poikien kohdalla olen ollut hyvin paljon tiukempi ja rajoittanut hahmot suurimmaksi osaksi alusvaatteisiin ja yökkäreihin.

 Lapset kuitenkin rakastavat suuresti hahmovaatteitaan ja tokihan meille pojillekin on sellaisia kotiutunut. Lapsethan niitä vaatteita kuitenkin käyttävät enkä minä ja mieluinen kuva paidassa auttaa hankalina aamuina pukeutumisessa. Tällä viikolla Pikkutäry näki omasta mielestään ehkä maailman upeimman paidan ja sellaisen myös sai yllättäen pelkällä haaveilevalla ilmeellään.
 Mä taisin tästä paidasta vähän seota, ainakin kuvan perusteella :D Mulla ei siis ole tapana ripustella vaatteita puihin. Pikkutäry vaan sattui olemaan yökyläilemässä, sisällä kuvaukseen tuntui olevan liian pimeää ja ulkona liian tuulista. Puussa paita pysyi paikallaan edes hetken. Fiksumpi olisi kyllä ehkä odottanut parempaa säätilaa tai pojan kotiutumista, mutta eihän sitä aina malta :D

 Mielenkiinnolla jään odottamaan milloin Onnilla alkaa tämä hahmovaihe sillä muistelisin Pikkutäryllä sen alkaneen jo paljon nuorempana. Onni tykkää kyllä hurjasti ajoneuvoista ja mielellään etenkin traktorivaatteita käyttää, mutta onnekseni esim. Pikkutäryllä jo niin nähdyt Autot-vaatteet ei uppoa sitten yhtään. Muumejakin Onni rakastaa nyt kovasti, mutta hänestä on hauskempaa kuljettaa omia muumeja kainalossa kuin pukea ylle paita, jonka kuvaa ei edes näe ellei katso alas tai peilistä.

 Mitäs muut tykkää hahmovaatteista?

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään tietynlaisista.. Jos ne on söpöjä :D esim Disneyt, paavo pesusieni jne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahmopaidoissa on kyllä eroja, vaikka paidoissa komeilisi sama hahmokin. Toisissa vain on enemmän sitä jotain :)

      Poista