11. lokakuuta 2015

Syksyinen sunnuntaiaamu

 Viikonloppuna meidän perheen piti nauttia mukavasta yhdessäolosta. Hetkessä meiltä vanhemmilta kaikki ilo ja hauskuus kuitenkin katosivat ja tilalle tuli suuri huoli läheisestä. Epätietoisuuden vallassa ei oikein saa mistään hommasta kiinni, mutta vaikka ajatukset harhailevatkin muualla, on puuhailtu yhdessä syksyisiä asioita. Lapset saavatkin hyvin tehokkaasti ajatukset muualle ja jopa nauttimaan kylmästä syyspäivästä.
 Ollaan aamupäivästä ihmetelty varjossa kuuraista nurmikkoa ja lehtiä. Kuinka ihmeellisen kauniita taideteoksia ne voivat ollakaan!

 Joskus sitä tulee kuoppia vastaan ja kaatuu. Hetken kaatuminen voi suututtaa ja ahdistaa, mutta vastoinkäymisten sattuessa ei kannata jäädä maahan makaamaan.

Onni ei olisi halunnut ulos, koska en antanut hänen lähteä lippis päässä. Hätiin tuli Tellun kaivama lätsä, joka ei kyllä oikein ulkoiluhattu olisi. Täytynee siis laittaa ostoslistalle lippispipo ja siihen asti vältetään uudet lippiskriisit tämän lätsän avulla :) Onnilla on kyllä hyvin usein hattukriisejä. Viimeksi taisteltiin Pikkutäryn traktoripiposta, jota Onni saikin ylisuuresta koosta huolimatta laitana. Useamman kerran nyt syksyllä olen myös kantanut kainalossa kiukkuavan Onnin sisälle, kun käsineet ja pipot eivät ole päällä pysyneet. Kesän jälkeen vaatteisiin tottuminen on vaikeaa!

   Aurinkoisessa säässä on mukava tehdä pihahommia. Itse en tosin ole yhtä tarkka lehtien kanssa kuin meidän pikkumies, joka keräsi yksi kerrallaan nurmikolta löytyneet lehdet :) Iltapäivällä voisikin olla hauskaa hyppiä valtavaan lehtikasaan, mutta sitä ennen nautitaan kahvista ja tuoreesta pullasta!

 Kuinkas muiden viikonloppu on sujunut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti