4. lokakuuta 2015

Kumman vanhemman ostos enemmän lasten mieleen?

 Pyrimme tekemään viikon ruokaostokset koko perheen voimin, mutta joskus perheestämme vain toinen vanhempi käy kaupassa hakemassa täydennystä. Arvatkaapa kumman vanhemman mukaan lapset lähtevät jo kumpi saa käydä yksin? Kyllä, mies on selvästi suosiossa tässä asiassa ja ehkä tämä kuva selventää miksi.
 Mies ostaa selvästi helpommin muroja yms. herkkua mitä taas itse yritän välttää. Viikon ruokaostoksia tehdessä siis ostimme Paulúnsin mysliä; ei lisättyä sokeria, ei lisäaineita ja paljon täysjyvää. Unohtunutta hiivaa hakiessa taas mies oli ostanut aamupalalle sokerisia Frozen- muroja. No sopivatpahan nuo murot sentään Pikkutäryllekin ja on niissäkin täysjyvää. Lisäksi Pikkutäryhän ei prinsessamuroja syö ja Onni ottaa hänestä mallia.
 Ehkä siis sunnuntaisin voi paketin kääntää toisin päin ja antaa poikien herkutella oikeilla muroilla kuten mies ostostaan perusteli. Leppoisaa sunnuntain jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Meillä kilpaillaan varmaan vaan sillä et äidin vai mummun ostokset... :D Jopa se jogurtti mikä ei kotona kelpaa, on mummulla parasta... jep :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mummojen ostokset onkin ihan omaa luokkaansa. Ei niille pärjää sitten millään vaikka kuinka samaa ostaisi :D Meilläkin mummolasa maistuu jopa ne ruuat joita kotona ei lapsia saa syömään millään. Kyllä mummoissa on taikaa!

      Poista