30. maaliskuuta 2015

Yksi syy lisää asua maalla

 Aamulla saikin herätä taas harmaaseen arkeen. Ihanan auringon sijasta ulkona pyrytti ja tuuli. Tellua saattaessamme pieninkin hoki kovan tuulen ja räntäsateen osuessa kasvoilleen: Oi joi, yhhyh eli. Niin, kerrassaan kamala keli kevätsäihin jo tottuneelle!

Postiinkin olisi pitänyt mennä, mutta valvotun yön jälkeen ei yhtään innostanut. Eikä kovin tukkoiset pojatkaan halunneet luopua suosiolla yöpuvuistaan tai ylipäätään lähteä yhtikäs mihinkään.

  Vaan eipä hätää! Viime viikolla mies oli jotain postissa tuskaillut ja samalla paikalle oli tullut meidän alueen jakelija. Hän kertoi kirjeiden lähtevän meidän omasta laatikostakin ja lupasi toimittaa siihen tarvittavan lätkän. Ei siis tarvinnutkaan lähteä huonoille teille kamalassa kelissä yhden kirjeen takia ajelemaan! Riitti kun juoksin pikaisesti ihan omalle postilootalle.
 Postin käytyä lätkä oli taas postilaatikossa muiden postien kanssa odottamassa seuraavaa käyttökertaa. Saa nähdä onko kirje huomenna perillä vai lähteekö tällä tavalla postitetut eteenpäin vasta huomenna.  Kiitos joka tapauksessa tästä mahtavasta vinkistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti