17. maaliskuuta 2015

Kevätkenkäviidakossa

 Ilmojen lämmetessä sitä sai taas huomata jokaiselta lapselta puuttuvan kasa kenkiä. Pikkutäryllä oli talven aikana jäänyt kaikki pieniksi ja kahdelle muulle oli sopivat vain saappaat. Tosin pienimmän omat eivät oikein poikaa tottele. Mies onneksi lupasikin käydä Pikkutäryn kanssa saapasostoksilla samalla kun lähti hakemaan autoon varaosia.

  Pikkutäry oli valinnut itse Citymarketista mammuttitarjouksessa olevat Crocsin saappaat. Muita ei ollut edes katsonut vaan mennyt suoraan näiden luokse ja ilmoittanut haluavansa hänelle ja veikalle tälläiset. Pikkuveli jäi kuitenkin ilman sillä mies oli tuskastellut pitkään kokojen kanssa ja yrittänyt tunkea Pikkutäryllekin liian pieniä.
  Heti kotiin tultua uudet saappaat piti tietysti testata. Näillä jaksaa kuulemma pomppia lätäköissä, vaikka koko päivän :)

 Sitten puuttuisi vielä lapsilta ne kaikki muut kengät. Mammuttitarjouksessa olleet Vikingin goret olivat ihan loppu. Mistä kannattaisi alkaa lapsille pihakenkiä katselemaan? Onko joku nähnyt hyviä tarjouksia muualla? Gorejen lisäksi tarvetta olisi myös nahkaisille kengille ja niitä kävinkin jo Pikkujalkojen sivuilta katselemassa.
 RAPin ja Bisgaardin kenkiä meillä on isommilla lapsilla ollut ja molemmat hyviksi ja kestäviksi todettu. Noin 250€ kolmen lapsen nahkakengistä ja muut kengät sekä välikausivermeet siihen päälle ei vaan jaksaisi nyt sytyttää. Täytyy siis jatkaa vielä näidenkin etsimistä ja ehkä samalla vilkuilla jo kesäkenkiäkin ettei aina lasten jalat paahdu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti