22. maaliskuuta 2015

Viikonloppuna ja arvontamuistutus

 Terveisiä puutalkoista! Nautittiin vielä ennen kelin huononemista kauniista säästä ja urakoitiin tänäänkin polttopuita. Ensi talven puut alkaakin olemaan säkeissä kotiinkuljetusta vaille valmiina ja liikunnan puutteesta ei voi perhettä tänä viikonloppuna syyttää. Pieninkin ahkeroi kovasti ja halusi oma-aloitteisesti seitsemältä nukkumaan. Saa nähdä herääkö ennen kukonlaulua!

  Raskaat työt vaativat polttoainetta, joten lasten käytyä nukkumaan meillä oli miehen kanssa vielä hirveä nälkä. Kaapista löytyi aineksia tomaatti-mozzarellapizzaan ja nyt kyllä jaksaa yön nukkua. Joku tosin meinasi nukahtaa jo pizzan paistamisen aikana, mutta hyvää oli :)

Tellu heräsi aamulla sen verran aikaisin, että ehti askartelemaankin poikien syödessä aamupalaa. Mulla oli viikolla tehtävänä tutkia oliko miehen laminointikoneessa vaiko vanhoissa kalvoissa vikaa ja tarkoitus oli tehdä serveteistä pienet askartelualustat. Vika oli kaapissa olevissa kalvoissa, joten Tellu sai tuhota pieleen mennen alustan. Teipin avulla syntyi säänkestävä viiri leikkimökin terassille. Nauha kuulemma olisi pitänyt saada valkoiseksi, mutta sellaista ei jemmastani löytynyt.

Oikeastaan tulin vain muistuttelemaan arvonnasta joka löytyy täältä. Huomiseen klo 18 asti on aikaa ja tällä hetkellä näyttäisi olevan varsin hyvät mahdollisuudet voittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti