14. maaliskuuta 2015

Kuosi kuin meidän pikkuinen

 Ensimmäistä kertaa heti ensisilmäyksellä näin mistään vaatteesta lapseni, kun katselin Mini Rodinin ensimmäisiä kevään kuvia. Delfiinikuosi oli kuin meidän pikkuinen silloin kun hänellä on hyvä kausi meneillään. Ei paljon tarvinnut miettiä tilatako vai ei!

   Ei varmaankaan tarvitse miettiä mikä on pojan lempipuuhaa kun hän haluaa kokeilla rajojaan? Äidin onneksi ovessa on lukko ja epäonneksi isompi pojista ei osaa käyttää kahvaa kurakautenakaan. Asiaan palatakseni jonkun aikaa mietin tilaisinko paidan vai bodyn. Koska poika tykkää myös kaivella ahkerasti sukukalleutensa housuista näkyviin, tilasin molemmat toivoen villityksen kesällä vähentyvän ja siihen asti aiheuttaen pojalle kiusaa bodylla.
 Tilasin molemmat koossa 80/86 ja hieman jännitti miltä näyttävät pojan päällä. Ei haittaa, vaikka poika saisi kasvupyrähdyksenkin ja ellei saa niin tämä koko menee varmaan pitkään! Myös molemmat pojat ihastuivat tähän kuosiin kovasti eli ovat suurella todennäköisyydellä yhdet ensi kesän lemppareista :) Niin, munhan ei pitänyt poikia samalla lailla vaatettaa, mutta poikkeuksiahan mahtuu joukkoon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti