10. maaliskuuta 2015

Uudet suosikkipuuhat

 Pienin on löytänyt uuden lelusuosikin, joka ei ehkä vanhemmista ole enää viikon leikkimisen jälkeen se kaikkein ihanin. Reilu 10 vuotta vanha Fisher pricen maatila on kuitenkin varsin mukava lelu.
  Tässä talossa eläimet oikeasti ääntelee. Kanan pesää kääntämällä tulee kanan kotkotusta, hevonen hirnuu ja lehmä ammuu kun heidän oviaan availee jne. Maatalon ovesta sisään astuessa alkaa iloisesti soimaan Piippolan vaari. Lapsesta hurjan mukavaa! Hieman elämää nähnythän tämä talo jo on, mutta kestää mahtavasti nyt neljännellä käyttäjällään. Tällä leikkii mielellään vielä myös isommat lapset yhdessä pienimmän kanssa.
  Eläinten ääniä tällä hetkellä ehkä hauskempi juttu löytyy kuitenkin maanviljelijän parvelta. Sänky heittää vipua kääntämällä ukon kauas ulos ikkinasta!

 Nykyään tämä Little people sarjan maatalo on erilainen, mutta jos taaperolle lahjan osto on ajankohtaista kannattaa ehdottomasti harkita! Netanttilasta näitä saisi nyt 30% alella ja muuallakin voi olla joulun jäljiltä vielä hyviä tarjouksia. Sarjaan saa myös lisäosina mm. kanalan ja hevostallin.

 Sitten vielä pienimmän uusi lempikirja eli Lauren Childin kirjoittama Samu ja Salla nämä juhlat ovat oikeasti minun. Kirjassa on Samun syntymäpäivä, mutta pikkusisko Salla on hieman liian innokas apulainen, joka mm. avaa Samun kortit ja tekee hirviösynttäreille vaaleanpunaisia keijukakkuja. Ehdottomasti eniten pieni tykkää kyllä kannen karkeista, mutta myös itse kirjan kuvitus ja Salla ovat pojan mieleen. Ehkä pieni jollakin tavalla pystyy samaistumaan Sallaan?

 Millaisista puuhista muut 1-2-vuotiaat tällä hetkellä pitävät?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti