20. maaliskuuta 2015

Leikitäänkö nukketeatteria? (arvonta)

 Pikkutäry kävi tänään hieman kierroksilla ilmeisesti auringonpimennyksestä johtuen. Pojalla olisi ollut kova hinku päästä pajalle hitsauskypäröiden luokse ja näkemään itse pimennystä. Tohinassa sormi jäi auton oven väliin eikä harmitukselle meinannut tulla loppua. Apuun riensi Kroko.
  Kroko silitteli poskea, hassutteli ja temppuili niin että pian Pikkutäryn kasvoilla loisti taas hymy. Pahan mielen kaikottua Pikkutäry esitti äidilleen pienen nukketeatteriesityksen. Käsinuket ovatkin varsin monikäyttöisiä. Jo vauvat seuraavat mielellään niitä ja harmituksen poiston lisäksi käsinuket mm. lisäävät lapsen luovuutta ja mielikuvitusta. Myös sadut ja laululeikit voivat saada lisämaustetta käsinukeilla.

 Lapset ovat sattuneet saamaan kaksi samanlaista käsinukkea, joten nyt kevään ja auringon kunniaksi olisi tälläinen söpöliini vailla uutta kotia.
 Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin ja ehdottamalla meidän pienimmälle uutta bloginimeä. Jyrä ei oikein tunnu hänelle sopivalta ja pienikään hän ei ikuisesti ole. Lukijat saavat kiitokseksi toisen arvan ja arvonta tapahtuu maanantaina.

 Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Jyppis :)

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  2. Miten olisi Into?

    Arvonnassa siis ehdottomasti mukana! Kummasti nämä pehmeät ystävät saavat harmin poistumaan ja pienille ihmisille taas hymyn huulille. :)

    VastaaPoista