5. maaliskuuta 2015

Helmikuun suositut

 Vaikka kirjoitankin blogia omaksi ajankulukseni enkä mieti postauksia etukäteen saati seuraile sen tarkemmin kävijätilastoja, on toisinaan kiva katsella mitä ihmiset täällä lukevat. Aiheet kun tulevat ihan vaan päästä, meidän elämästä, sen kummemmin suunnittelematta, mutta toki mielelläni kirjoittaisin sellaista mikä lukijaa kiinnostaisi. Päätinkin katsella helmikuun tilastoa ja tutkia tarkemmin mitä suosituimpien joukosta löytyykään.

Eniten lukijoita oli pakkaspäivän lintuaskartelulla. Oikeastaan tämä askartelu sekä toisena tuleva pohdintani Mikä on hyvä lastenpatja toi hyvin paljon lukijoita myös hakukoneiden kautta. Ilmeisesti siis lasten kanssa askarteleminen kiinnostaa? Unen merkitystä lapsen kasvuun olen muuten päässyt todistamaan pienimmän kanssa eli hyvä jos lastenpatjan hankinta kiinnostaa ja patjaan kiinnitetään huomiota!


Kolmannelle sijalle pääsi 9 vuotta kotona. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita näistä vuosista ei olekaan puuttunut, mutta silti en päivääkään vaihtaisi pois. Aihe varmasti on herättänyt monenlaisia mielipiteitä, mutta niitä pitää ollakin. Tiedän etteivät kaikki kotiäitiyttä arvosta.

 Sijat 4. ja 5.  ja 7. menevät lastenvaatepuolelle. Ei sittenkään unta  postauksen aihe sai mieheni naurahtelemaan lempeästi. Hän ei ymmärrä monen muun lailla lastenvaateinnostustani, vaikka mielellään itsekin lapsille ostaa kivan näköisiä vaatteita. Helmikuu on yleensä pakkaskuu enkä yhtään ihmettele jos moni etsi vauvan huopatossuja. Myös uudet lastenvaatemerkit kiinnostavat selvästi ja listalta löytyykin postaukseni bongaamastani suomalaisesta Hilla clothingista.
  Puhtaasti lapsista kertovista postauksista suosituin oli 1,5-vuotias. Myös monet pienen oireiluja sivuavat postaukset olivat kymmenen suosituimman postauksen tuntumassa, mutta yhtälailla samoilta sijoilta löytyi niin ajankohtainen suksipostaus kuin yhä kestosuosikkina oleva hoitolaukkupostaus.

 Mitä näistä suosikeista voi sitten päätellä? Onko blogi hyvä tälläisenä ajatusteni täyttämillä sekalaisilla aiheilla vai kiinnostaisiko lukijoita enemmän jotkut tietyt aiheet? Tilastoja katsoessa kiinnostus on melko laajaa, mutta mitä mieltä olette te lukijat? Palautetta otetaan aina ilolla vastaan!

2 kommenttia:

  1. No ne lastenvaatteet ja vinkit kiinnostaa ainakin mua eniten. Tuskin yllätyit tästä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä. noinko on? Ei vaineskaan, jostain kumman syystä ei tosiaan yllättänyt :D

      Poista