9. maaliskuuta 2015

Etsinnässä pojille samanlaiset juhlapuvut

 Kevään myötä myös juhlakausi on hiljalleen käynnistymässä. Yritän suosia lapsilla mahdollisuuksien mukaan rentoja juhlavaatteita, joissa heidän on mukava olla. Nyt on kuitenkin tulossa juhlat johon pojat tarvisivat puvut. Haluaisin kerrankin pukea pojat samanlaisiin vaatetuksiin, mutta mistä löytyisi malli jota saisi niin koossa 80 kuin 110?
H&M:ltä löytyy kyllä kivasti 92-140cm:n poikien juhlavaatteita. Pienimmälle ei vaan ole samanlaista tai mitään saman tyylistääkään.
Nextiltä löytyy myös kivasti juhlavaatteita, joissa koot ovat vauvasta 6-vuotiaaksi. Edullisimmista oli kuitenkin jo pienimmän koko loppunut enkä näe järkeä satsata ehkä pari kertaa päällä olevaan  juhlapukuun satasta.

 Elloksella samanlaiset puvut alkavat koosta 86 eli katsottu on jo sekin vaihtoehto. Olisiko anttaa vinkkiä mistä etsiä suht edullista pukua ( ei tummansinistä) vai luovunko ajatuksesta suosiolla?

2 kommenttia:

  1. Meillä on halpa-hallissa hyvännäköisiä pukuja, mutta onko teilläl halppista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tästä vinkistä on jollekin iloa! Meiltä ei siis halpa-hallia löydy eikä olla nyt ajelemassakaan niin että osuisi matkan varrelle. Ehkä helpompaa olisi vaan ostaa pojille samantyyliset vaatteet, mutta minkäs päähänpiittymälleni nyt taas voinkaan :)

      Poista